Aktywne Wpisy
lukasz-dit +148
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

FejsFak +471
Niedługo minie kolejna rocznica rozpoczęcia tego wspaniałego projektu. Ktoś niedawno pisał gdzie są aktualne zdjęcia schodów a ja nie jestem okrutnikiem i nie będę odmawiał wam tej przyjemności rzucenia okiem na to spektakularne dzieło inżynierii budowlanej. Jak widzicie schody w tym momencie służą jako pólki na rupiecie (powoli wszystkie rupiecie wynoszę piętro wyżej żeby mieć trochę porządku w mieszkaniu). #stepujacybudowlaniec
P.S. były jakieś wąty o to, że nic nie wrzucam
P.S. były jakieś wąty o to, że nic nie wrzucam
źródło: IMG_20260218_104952_006
Pobierz

Mam poważny problem z podejściem do związków i ciekawy jestem czy znajdzie się tutaj ktoś kto ma podobnie.
Na wstępie powiem, że miałem jedną i jedyną dziewczynę w życiu, ale rozstaliśmy się ponad 2 lata temu. Naprawdę ją kochałem, ale okazało się, że bez wzajemności (może nie na początku, ale na pewno pod koniec tego związku). Rozstaliśmy się z jej inicjatywy, a ja przez to, że nie mogłem się z tym pogodzić jeszcze przez jakiś czas utrzymywałem z nią kontakt, pisałem, czasem gdzieś zapraszałem. Dobił mnie fakt, że ona dosyć szybko po mnie znalazła sobie jakiegoś typa i to zakończyło nasz kontakt już z mojej inicjatywy.
Było, minęło, teraz skupiam się na sobie w życiu, ale od czasu do czasu zdarzy mi się umówić na jakąś randkę, bo jednak czasem odczuwam samotność i pojawia się chęć poznania kogoś. Jednak zaraz po randce albo kilku totalnie tracę zainteresowanie, po prostu nie czuję tego czegoś. Niektóre dziewczyny nawet same zagadują, więc to nie jest tak, że inicjatywa jest tylko z mojej strony, ale ostateczne ja je w kulturalny sposób zlewam. Wydaje mi się, że ja już po prostu nie potrafię się w nikim zakochać. Miałem dziewczynę, która była dla mnie 10/10 i naprawdę chciało mi się dla niej starać, a teraz już nie czuję tego w kierunku żadnej dziewczyny. Więc ustaliłem już, że problem jest ze mną, ale co dalej mam z tym zrobić? Próbuję kogoś poznać, po czym przekonuje się, że jednak tego nie chce i cykl się powtarza.
#zwiazki #tinder #podrywajzwykopem
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
1 znajdziesz lepsza
2 zapomnisz o bylej
3 nie znajdziesz lepszej, nie zapomnisz o bylej
Jak juz raz wejdziesz na dany poziom to potem ciezko jest go obnizyc
ale ogólnie to jak to jest, skoro nie czujesz tego czegoś to znaczy że nie było tej wzajemnej fascynacji, brzydki raczej nie jesteś skoro same piszą.
@mirko_anonim: mam ambiwalentny stosunek do takich melancholików - romantyków
z jednej strony ich trochę podziwiam bo to jest taki "prawdziwy dobry człowiek" - ktoś kto jakby miał laskę tą pierwszą dobrze dopasowaną to by z nią był 30 lat i piękne
jest match, czyli wizualnie się podoba, zostaje charakter który najlepiej poznasz oczywiście albo a) poprzez spotkanie (które może nie wypalić i stracisz czas) lub b) neutralny grunt - poprzez wywiad tinderowy. Zawsze to praktykowalem i zawsze spotykałem tylko sie z potencjalnymi z którymi mogłoby coś być, dzięki temu omijasz pustaki i
A może jeszcze nie spotkałeś takiej laski, która przebije byłą.
Masz temat starego związku nie zamknięty, skoro po latach dalej myślisz o swojej byłej, kiedy ta ma już swoje życie. Powiem coś, czego wykopki nie
@GoracyDelfin: bo na komunikatorowaniu wcale nie traci się czasu, aha