Aktywne Wpisy

somskia +450
Aż się łezka w oku kręci, jak ten czas zapi3rdala #thebestofmirko #heheszki
źródło: IMG_4623
Pobierz
Wspomnijmy tych, którzy odeszli na zawsze z naszego grona.
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
@ignis84
#1listopada #swietozmarlych #wszystkichswietych #wspomnienie
źródło: Znicz%20w%20kszta%C5%82cie%20serca
Pobierz

#psychologia #zwiazki
Nie uważacie że powstał nowy typ ludzi, tak jak kiedyś była babachłop która robiła rzeczy chłopskie, tak dzisiaj mamy coś na wzór człowieka bez płciowego, nawet nie wiem jak to nazwać, chodzi mi o kobietę która, nie chce zadawać się z nikim, nie chce mieć dzieci, nie chce robić rzeczy babskich bo po prostu nie potrafi i nie czuje żadnej chęci nauczenia się czego kolwiek nowego, jedyne co by robiła to pracowała, narzekała i oglądała głupie seriale.
Zaraz ktoś się oburzy że co ja wypisuje ale znam bardzo blisko taką osobę (na dodatek ma dzieci) i wiem że dużo ludzi właśnie tak opisywało swoje matki.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Co do opisu to tym pracowaniem, narzekaniem i oglądaniem seriali opisujesz większość populacji w Polsce w różnym przedziale wiekowym i różnej płci. U nas
Zauważam,że są ludzie co nie chcą mieć dzieci, nie chcą nawet związku, są też tacy co narzekają, albo ich głównym zainteresowaniem jest Netflix, ale takie combo, że wszystko to na raz, to ciężko spotkać w realnym życiu.
Napisałem to trochę na szybkiego, chodziło mi pewnie ;D o to że obecni bezpłciowi ludzie mają cechy które mają niektórzy rodzicie co tylko może wskazywać jak bardzo przechlapane niektóre osoby miały w domu, może to też wskazywać na to że dzieciaki zrobione zostały na siłę albo z wpadek, albo rodzic po urodzeniu dziecka się zmienił, idąc dalej być może właśnie obecne bezdzietne lambadziary i lambadziarze XD to owoc