Aktywne Wpisy

SystemHalted2_0 +141
Moment przejścia z Windows 11 na Fedorę był chyba najlepszą decyzją od bardzo dawna. Serio, jakby ktoś mi wcześniej powiedział, że system może nie walczyć ze mną tylko po prostu działać, to bym nie uwierzył. To dojrzały, szybki i elegancki system, który daje mi pełną kontrolę i nie próbuje na każdym kroku wciskać konta online, telemetrii, reklam ani asystentów z AI, których nikt nie prosił.
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
System wstaje błyskawicznie, nie mieli dyskiem w tle,
źródło: temp_file1560360692872629706
Pobierz
naganiaczherculesa +372
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Co sądzicie o drogich żarówkach H7? Będzie światło mocniejsze / bielsze / lepsze odcięcie z góry? Mam takie za 20 zł i się zastanawiam, czy te wszystkie obietnice producentów to prawda. Albo - czy jest już jakaś legalna LED retrofit czy jakikolwiek inny patent?
#samochody #retrofity #motoryzacja #led
@alexxxos: Jeśli chodzi o te wszystkie obietnice producentów odnośnie świateł w samochodach w jakiejkolwiek formie to kojarzą mi się one z telezakupami gdzie była kiedyś taka oferta lamp ogrodowych/latarni które miały świecić 40 lat czy coś takiego. Na początku to sugerowałbym sprawdzić czystość lamp/zmatowanie oraz ustawienie świateł a później dopiero żarówki kupować nic nie zarzucam,
Jak masz soczewkowe lampy to możesz sprawdzić czy uda się włożyć tam ledową h7. Wtedy masz wybór co do barwy i mocy światła. Wtedy też wchodzisz na aliexpress i wybierasz sobie
Wypolerowane idealnie kilka dni temu.
@iquiet: Punto 2, więc halogenowe. Te LEDowe z
Komentarz usunięty przez autora