Tippler
Fiat Uno
56
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
A.....i
@Tippler: To jeszcze prawilne Tipo
45
FuriousViking
@Tippler: Fiat Tempra- moje pierwsze auto zakupione w 2008, o dziwo miało wtedy 11 lat, a wyglądało już wtedy jakby miało 31 xdd
24
Project_Im_Not_Going_In
@Tippler: Mój pierwszy, nie zapomnę go nigdy.
4
pjoter-piotr-pioterek
pjoter-piotr-pioterek
@Tippler: jak Uno to tylko z turbo
2
mkarweta
@Tippler gdzie podziały się FIATy między 1 a 500?
1
Pepu323
@Tippler mój tata ma Uno mk2, silnik 0.9 w lpg
1
FuriousViking
@Kefir91: też dobrze wspominam, 2.0 silnik, ale przesiadłem się na niewiele młodszą wtedy lancie kappe i to był przeskok o 3 klasy jeśli chodzi o wyposażenie czy jakość. Ale tempra zawsze będzie w moim sercu bo to pierwszy samochód kupiony za wakacyjne pieniądze ze zbiorów u Niemca. Ale ogólnie do fiatów z tamtych lat mam sentyment bo potem za pieniądze z praktyk kupiłem od szefa warsztatu fiata marea i to
1
art212
@Tippler w moim sercu tylko Fiat Ritmo :)
1
Vanderwill
@mocoloco Dokładnie, wygląd super ale Ojciec wiecznie przy tym robił.
1
Alinoe_83
@Tippler prawko na takim zdawalem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
0
CzeskaKura_ZLOMBOL
@Tippler: skoda favorit ladniejsza
0
Kefir91
@FuriousViking miałem trzy Tempry, ostatnia w bardzo bogatej wersji- digital, AHS, wnętrze w Alcantarze, podłokietniki przód i tył. Bardzo dobrze wspominam.
0
Vanderwill
@Tippler Mój Tata miał Ritmo! Fajnie się tym jeździło, szkoda, że wiecznie się psuło.
0
Kismeth
Fiat Tempra- moje pierwsze auto zakupione w 2008, o dziwo miało wtedy 11 lat, a wyglądało już wtedy jakby miało 31 xdd

@FuriousViking: kiedyś auta były starsze
0
mocoloco
mocoloco
@Vanderwill: Ritmo miało ten styl który czasami Fiatowi wychodzi. Jak z 500. Te klamki, te lampy... Szkoda że poza tym to złom.
0
Fichtner
@pjoter-piotr-pioterek chyba kpisz o czymś takim to nawet nikt nie wiedział że istnieje, uno to co najwyżej fire
0
pjoter-piotr-pioterek
pjoter-piotr-pioterek
@Fichtner: aha ok xD
0