Aktywne Wpisy

Mega_Smieszek +77
źródło: 1000015696
Pobierz
Turpizm 0
Jakiś perfumy na początku nie doceniliście, nie spodobały Wam się i musieliście przewachac xxx zapachów żeby przejrzeć na oczy i wrócić z pokorą?
#perfumy
#perfumy

Tyle mnie interesuje #polityka , że raz na 4 lata pójdę zagłosować na prezydenta i czasami uśmiechnę się z politowania pod nosem jak usłyszę w TV jak któryś polityk/partia zrobi coś idiotycznego.
Teraz słucham starszych wydań wydarzeń i usłyszałem, że Tarczyński z #pis niedawno doniósł administracji Trumpa którzy polscy politycy mówili źle o Trumpie. Jezu, przecież to jakaś abstrakcja. To nie wiem, kundelstwo? Jest w ogóle takie słowo? To jak obrażone dziecko poszło poskarżyć się mamusi bo inne dzieci nie chcą się z nim bawić. To bezpośrednie zagrożenie interesom Polski i to tylko po to aby mieć z tego właśnie korzyści. Gdzie ja żyję...
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Jailer
Gdzie ja żyję...
W państwie gdzie przy 5 letniej kadencji prezydenckiej głosujesz na prezydenta raz na 4 lata
@mirko_anonim: Nie głosuj. Czy potrzebując leczenia będziesz pytał się losowych ludzi na osiedlu o diagnozę i propozycję leczenia, czy kogoś, kto może mieć o tym pojęcie? Wybory mają większe znaczenie niż takie leczenie, bo mają wpływ na o wiele większą grupę ludzi na raz niż na jednego pacjenta.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero