Wpis z mikrobloga

Odpowiedź dla @cwlmod, bo zablokował
https://wykop.pl/wpis/78906785/autor-kanalu-bandyci-drogowi-dashcambandit-okazal-#275416311

To naprawdę piękne, gdy miernota drogowa oznacza innych tagiem #miernotydrogowe

To już tylko twoja projekcja z którą się w pełni zgadzam

Fajnie, że wiesz, że orasz się sam. O ile rozróżniasz formy a to przy twojej ułomności nie jest takie pewne.

No ale cóż poradzić jeśli ty jesteś tak ciemny, że nawet nie sprawdziłeś czym jest sygnalizator S-2 xD

Drogi mają łuki. To, że jedzie prosto było pewne zanim przekroczył linię zatrzymania. Ale co ja ci będę tłumaczył, i tak nie zrozumiesz.

Jakbyś był trochę mądrzejszy i miał chociaż średnie IQ to byś zrozumiał, że refleks mam wybitnie dobry.

Czyli to nie jest kwestia refleksu a braków z mózgu. Patrząc na twoje wpisy to faktycznie, coś w tym jest.

w momencie gdy ściągnałeś moje nagranie, które jest publicznie dostępne, nie możesz używać prawa cytatu.

xD A niby jak mam umieścić cytat w innym filmie, co głąbie?

#motoryzacja #samochody #prawojazdy #polskiedrogi #bandycidrogowi
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@radeks11: Ach, karolowa klasyka XD Uwielbiam jego komentarze, takie guilty pleasure nabijanie się z pajaca i miernoty drogowej. Czasem nawet mu się zdarza mówić z sensem, ale to bardzo rzadkie zjawisko, tak rzadkie jak jego zwyczajowe zesranie w komentarzach. Po usunięciu konta przez Adama Fabiarza jest najzabawniejszym zjawiskiem na moto tagach xD
  • Odpowiedz
@radeks11: Hihi nawet tutaj się zdefekowałeś xD

Brawo miernoto drogowa. Nawet nie wiesz, że po wpisaniu na czarną ja nie widzę twoich wysrywów xD

papa ( )
  • Odpowiedz