Aktywne Wpisy

Co byście chcieli dostać jako niebieskie paski.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.
Prezent na być do 500 zł dla 55 lvl. Bez motywów seksualnych, politycznych, alkoholowych, sportowo - adrenalinowych.Książka i perfumy odpadają bo trudno to spersonalizować. Wyjście do teatru kina itp odpadają bo wiem że nie zostanie to wykorzystane. Ciuch poza dodatkiem odpada.

Vermeerrr +4
Jaki film chcielibyście wymazać z pamięci i obejrzeć jeszcze raz?
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta
#film #filmnawieczor #pytanie #pytaniedoeksperta

https://wykop.pl/wpis/78906785/autor-kanalu-bandyci-drogowi-dashcambandit-okazal-#275416311
To naprawdę piękne, gdy miernota drogowa oznacza innych tagiem #miernotydrogowe
Fajnie, że wiesz, że orasz się sam. O ile rozróżniasz formy a to przy twojej ułomności nie jest takie pewne.
Drogi mają łuki. To, że jedzie prosto było pewne zanim przekroczył linię zatrzymania. Ale co ja ci będę tłumaczył, i tak nie zrozumiesz.
Czyli to nie jest kwestia refleksu a braków z mózgu. Patrząc na twoje wpisy to faktycznie, coś w tym jest.
xD A niby jak mam umieścić cytat w innym filmie, co głąbie?
#motoryzacja #samochody #prawojazdy #polskiedrogi #bandycidrogowi
@cwlmod
P.S. @radeks11:
@radeks11: zdania są podzielone XDD
źródło: 1000001430
Pobierzźródło: rozwalenie auta 2
PobierzTyp twierdzi, że swoimi odpowiedziami zaorał rozmówców. Naprawdę ma niezłą odklejkę.
Król tagu ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Brawo miernoto drogowa. Nawet nie wiesz, że po wpisaniu na czarną ja nie widzę twoich wysrywów xD
papa (✌ ゚ ∀ ゚)☞