Wpis z mikrobloga

Mireczky, czy z tym kompem wszystko ok?

aż tyle to nie

czy ma jakis slaby podzespoł ktory wyraznie odstaje?

głownie zasilacz i cena.

dysk
  • Odpowiedz
  • 0
@ruum: W sensie zamawiam sobie podzespoly na chate i ide do sklepu zeby mi zlozyli czy gdzies moge juz gotowca zbudowac?

@10129:

ryzen 7800x3d niezbyt opłacalny aktualnie

jakas alternatywa? Ogólnie zawsze mialem intela, ale po tej aferze z prockami nie wem czy chce sie pchac w intela
  • Odpowiedz
W sensie zamawiam sobie podzespoly na chate i ide do sklepu zeby mi zlozyli czy gdzies moge juz gotowca zbudowac?

@susi33: Dodajesz do kosza podzespoły w sklepie jak Morele czy X-kom i dodajesz opcje złożenia komputera. Nie wiem ile teraz sobie życzą za złożenie komputera.
  • Odpowiedz
W sensie zamawiam sobie podzespoly na chate i ide do sklepu zeby mi zlozyli czy gdzies moge juz gotowca zbudowac?

możesz tak, ale jak nie chcesz masówki[w sensie aby ktoś się przyłożył do zamówienia z konfiguracją, złożeniem, pomocą jak coś będzie nie tak] albo być uwiązany do cen/dostępności w konkretnym sklepie to gość tutaj się tym zajmuje na firmę.

jakas alternatywa? Ogólnie zawsze mialem intela, ale po tej aferze z prockami nie wem czy
  • Odpowiedz

@susi33: jest taki mirek ma nawet tag #majk3lskladapcty piszesz co chcesz, dostajesz cene przelewasz żetony i dostajesz gotową budę, no może kartę graficzną osobono, bo szaleństwem jest wysłanie jej w obudowie.
  • Odpowiedz