Aktywne Wpisy

gobi12 +300
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz
Uwaga, dowód anegdotyczny, ale demografia w Polsce naprawdę zaczyna mnie przerażać.
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,
Mam 27 lat, większość znajomych w podobnym wieku i - poza jedną parą - NIKT NIE MA DZIECI. Albo mówią kategorycznie nie i nigdy, albo ewentualnie „no za parę lat pomyślimy”. Ta, za parę lat to będziemy 30+, czyli w wieku już bardzo późnym na rodzenie. Biologicznie dzieci powinno się rodzić około dwudziestki, wtedy poród i połóg dla kobiety są najprostsze,

Zwracajcie preordery xD ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#stalker2 #stalker #gry
źródło: Zrzut ekranu (3505)
Pobierzod tego się zaczyna, pewnie reszta gry też jest zgniła bo lewactwo już położyło łapę
To jest DEI: "Diversity, Equity, and Inclusion" - jeżeli się do tego nie stosujesz, to nie dostajesz wsparcia (banki, producenci etc.), w filmie - szans na Oskara (liczą punkty!) i nie wiem czy też nie wielu innych rzeczy. To stąd to spier...nie.
W 2020 ten biznes (DEI) przyniósł (im) 3 400 000 000 dolarów. Czyli jak mawiała moja koleżanka - jak nie wiadomo o co chodzi, to
Bardzo wiele, jest duże halo a potem ludzie nie idą do kin.
Natomiast to, że to brudna gra i stronnicy DEI mają dużą kasę powoduje, że ciężko się wywinąć - szczególnie w branży filmowej. W grach - jeszcze nie ma takiego dramatu. Nie śledzę bliżej tematu - ale to jest dobry materiał na rzetelny materiał dla #prasa #dziennikarstwo *
*(tagi, bo może ktoś młody duchem