Wpis z mikrobloga

@HondaCivic: Było gdzieś w którym Stalkerze, wspomniane, że jakiś stalker, spotkał grupę i tam pośród tej grupy była kobieta ale fizycznie w zonie, w stalkerze, jak grałem poprzednie części nie spotkałem kobiety.
  • Odpowiedz
@Larsberg: @Chris_Karczynski @Hmrogrz

To jest DEI: "Diversity, Equity, and Inclusion" - jeżeli się do tego nie stosujesz, to nie dostajesz wsparcia (banki, producenci etc.), w filmie - szans na Oskara (liczą punkty!) i nie wiem czy też nie wielu innych rzeczy. To stąd to spier...nie.

W 2020 ten biznes (DEI) przyniósł (im) 3 400 000 000 dolarów. Czyli jak mawiała moja koleżanka - jak nie wiadomo o co chodzi, to
bialy100k - @Larsberg: @Chris_Karczynski @Hmrogrz 

To jest DEI: "Diversity, Equity, ...
  • Odpowiedz
@Larsberg: To że będzie normalna, może, nie wypowiem się, bardziej martwię się o stan techniczny, nadal nie pokazano prawdziwych materiałów z gry.
  • Odpowiedz
@Yayra:
Bardzo wiele, jest duże halo a potem ludzie nie idą do kin.
Natomiast to, że to brudna gra i stronnicy DEI mają dużą kasę powoduje, że ciężko się wywinąć - szczególnie w branży filmowej. W grach - jeszcze nie ma takiego dramatu. Nie śledzę bliżej tematu - ale to jest dobry materiał na rzetelny materiał dla #prasa #dziennikarstwo *

*(tagi, bo może ktoś młody duchem
  • Odpowiedz
@Larsberg: panie stalkerze nieeee!!! Miala byc meska gra dla prawdziwych, silnych, umiesnionych i odwaznych mezczyzn z prawdziwymi meskimi przygodami a wrzucili jakas babe!
  • Odpowiedz