Wpis z mikrobloga

boli sukces rodaka,

@maniek74: Waż słowa, sukces uczciwych ludzi zawsze budzi mój podziw. Może jesteś zawistnym typkiem, lecz ja zwyczajnie mam obrzydzenie do złodziei.
A tak na marginesie - właściciel WISH też był na nagłówkach po debiucie.
Edit: Już nie wspomnę o niegdysiejszym uwielbieniu mediów do Sama Bankmana.
  • Odpowiedz
@DJ007 zawiść bije tylko z twoich wpisów i komentarzy odnośnie sukcesu polskiego fintechu na rodzimym podwórku i arenie międzynarodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) a za sugestie, za okradają oni swoich klientów, to powinien cię ich dział prawny ścignąć
  • Odpowiedz
a za sugestie, za okradają oni swoich klientów, to powinien cię ich dział prawny ścignąć

@maniek74: Patrz jaki ch.j, dzwoń już do nich.
  • Odpowiedz
@DJ007 nie mam w zwyczaju donosić, do tego nawet całkiem zabawne są dyskusje z toba pod tytułem: jak stracisz na CFD w XTB to cię okradli, a jak straciłeś na CFD w bossafx, to twoja wina ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jak stracisz na CFD w XTB to cię okradli, a jak straciłeś na CFD w bossafx, to twoja wina

@maniek74: Dokładnie tak jest.

A co donoszenia na ludzi, to biorąc pod uwage jak bardzo lubisz kolekcjonować screeny, to pewnie masz to we krwi.
  • Odpowiedz
@DJ007 nie kolekcjonuje screenow, tylko używam opcji szukaj, moderacja może potwierdzić, ze z mojego konta od 10 lat nie poszło nigdy żadne zgłoszenie na nikogo, a szmalcowników poszukaj w swoim drzewie genealogicznym, bo pewnie dostajesz z bossafx jakieś marne grosiki za ta kampanie przeciwko XTB
  • Odpowiedz
zawiść bije tylko z twoich wpisów i komentarzy odnośnie sukcesu polskiego fintechu na rodzimym podwórku i arenie międzynarodowej ( ͡° ͜ʖ ͡°) a za sugestie, za okradają oni swoich klientów, to powinien cię ich dział prawny ścignąć

@maniek74: Skoro raz okradli, to skąd pewność że nie udoskonalili swojego systemu i wciąż tego nie robią, choćby na mniejsza skalę?
Idź tam leż przy nodze swojego pana, bo
damianooo8 - >zawiść bije tylko z twoich wpisów i komentarzy odnośnie sukcesu polskie...

źródło: leave-the-multibillion-dollar-corporation-alone-v0-l74acc5sczxc1

Pobierz
  • Odpowiedz
gościu pewnie pracował w bossa ale widać nie szło bo konkurencja coraz większa i zapewne wtedy wysłali

@micomak: Stare dzieje, ale nie ten DM, pewnie w gimnazjum wtedy przyrkę odrabiałeś.
  • Odpowiedz
@DJ007 @damianooo8
@DJ007
@maniek74

przeciez było już wykazywane wiele , wiele razy , że stosowali dewiacje wszyscy brokerzy bo była wówczas dozwolona a karę dostało tylko #xtb i to pomimo że przestało ją stosować jako pierwsi . poza tym nie tajemnica jest ze knf sam się żali , że polscy brokerzy stosują wytyczne natomiast mają problem z zagranicznymi które nie stosują się do choćby obecnych wytycznych
  • Odpowiedz
przeciez było już wykazywane wiele , wiele razy , że stosowali dewiacje wszyscy brokerzy bo była wówczas dozwolona a karę dostało tylko #xtb i to pomimo że przestało ją stosować jako pierwsi

@micomak: Jak poznasz kogoś, kto założył rachunek w xtb na początku ich działalności, to usłyszysz z pierwszej ręki jak xtb tworzyło podwaliny biznesu.
Chocby zabłocki z omarem nas.ali wam do ryja, to bedziecie mówili że ta
  • Odpowiedz