Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +159
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

ActiveekHere +34
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Jest na to jakieś wytłumaczenie? Sam osobiście mam dobre relacje ze swoimi rodzicami.
Jest tu na sali jakiś psycholog?
#pytanie #psychologia #randkujzwykopem #rozowepaski #logikarozowychpaskow
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz@PEKLONIKON: też to analizowałem (jednej ojciec się zapił jak była mała, drugi znęcał nad rodziną, trzeci porzucił po śmierci matki, itd. itp.). Może być to kwestia silnego charakteru, gdzie dziewuchy szukają bezpieczeństwa i ojcowskiej figury w partnerze.