Aktywne Wpisy
MarekKucharz +113
#rozowepaski #zwiazki
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was
OSTRZEŻENIE dla młodszych mężczyzn na temat miłości.
mam 35 lat, wiara w miłość i w to, że kobieta potrafi was kochać za to jacy jesteście sami w sobie przyniosła mi samotność w wieku 35 lat i żadnego zainteresowania ze strony kobiet. Im zrozumiecie to szybciej, że dla kobiet jest najważniejszy wasz status społeczny a nie to czy jesteście przystojni, mili, inteligentni xD to tym dla was

Vegasik69 +42
źródło: 1000017450
Pobierz

#pracbaza
Muszę się komuś wyżalić, ale mi wstyd pod moim nickiem.
Tak w skrócie. Pracuję w firmie budowlanej u swojego taty. Obecnie jest sytuacja taka, że albo ja, albo mój znajomy z pracy dokładamy się do materiału żeby reszta chłopaków miała jak pracować.
Mój tata nie dokłada praktycznie do materiału i twierdzi, że on nie ma kasy. W firmie ciągle zalegają wypłaty, ja dostaję najpóźniej ze wszystkich, ostatnio dostałem trzy zaległe wypłaty...
A wiecie co robi mój ojciec? Troszczy się o to żeby tylko dostać Merola w kredyt na firmę xD
Jak tylko o tym usłyszałem to stwierdziłem, że już nigdy nie dołożę hajsu swojego na tą firmę. Jeżeli dla niego pokazywanie się przed rodziną i reszta znajomych itp.
R---------a mnie postawa taty, ja już od jakiegoś czasu próbuję zmienić branże i uczę się od pół roku programowania żeby móc polepszyć swoją sytuację życiową.
Tym bardziej, że z roku na rok mam coraz więcej obowiązków, a z roku na rok coraz mniejsze zarobki.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: A kto ci nagadał, że nauka programowania polepszy twoją sytuację życiową.
P.S. Tak, wiem, to bait. ale taki 3/10, więc odpisałem.
@goracaanetka mojemu tacie nie przetłumaczę. Chcę zmienić pracę i to jest mój priorytet nr. 1 w życiu.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: stary niech ginie, ty otwórz swoją firmę i przejmij pracowników.
To chyba są te rodzinne firmy z tradycjami i rodzinną atmosferą, o których się tyle czyta w ogłoszeniach :)
@mirko_anonim: Lol, z budowlanki do bezrobocia
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował: digitallord