Aktywne Wpisy
thorgoth +345
Polskość zawsze najmocniej wychodzi ze mnie gdy ktoś z UK/USA zaczyna mnie pytać "how are you".
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
Pracuje z tymi ludkami już kilkanaście lat i wciąż mi się mózg nie może przyzwyczaić. Zawsze po tym pytaniu odruchowo szuka odpowiedzi. Bez sensu, bez potrzeby.
Nie mogę się przestawić, przyzwyczaić że to nie jest pytanie tylko hasło-odzew. I że nie ma innej prawidłowej odpowiedzi niż good, ok, fine, great.
Dlaczego to pytanie wogóle pada? Oni mają ujemną ciekawość
koronawirus +257
ale wyłapała torpede xD polecam video do relaksu
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
#heheszki #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow
„ Cześć! Ważne!
Chciałbym poinformować, że w aplikacji mObywatel* pojawiła się możliwość zagłosowania za pomysłem dodania do niej legitymacji posiadacza broni!
Każdy, kto ma profil zaufany może zagłosować :) Do roboty!
*trzeba zaktualizować do najnowszej wersji (Więcej->Zagłosuj na pomysł), można głosować na kilka pomysłów”
#bron
https://wykop.pl/wpis/78870437/na-ios-wjechala-dzis-aktualizacja-mobywatela-pojaw
Nawet na iOSowej wersji ładnie głosy lecą, a jak dojdzie Android to liczę, że będą zapierdzielać. :)
@farbowanylisek: Nie mogę już edytować posta :/