Aktywne Wpisy

raven4444 +63
Obserwowanie masowego „robienia laski” grze Expedition 33 to, muszę wyznać, zjawisko wręcz komiczne.
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,
Gra „niezależna” stworzona za 10 milionów dolarów, z gwiazdorską obsadą głosową i wsparciem bogatych inwestorów, a przy tym korzystająca z gotowych zasobów Unreal Engine – a wszystko to podparte emocjonalnie manipulacyjną fabułą, którą każdy, kto przeczytał choćby jedną czy dwie książki wykraczające poza płyciznę współczesnej beletrystyki, uzna za banalną i ckliwą – zgarniająca każdą nagrodę w 2025 roku, to coś,

pyszniarz +240
Uwaga, spam alert! ʕ•ᴥ•ʔ
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które
XTB reklamuje się w kanale Zero Stanowskiego – a ostatnio pan Stanowski wypuścił prorosyjski reportaż Marii Wiernikowskiej z Rosji. Tak, ten sam, o którym teraz wszyscy gadają w sieci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jako klient XTB wysłałem im maila, bo nie podoba mi się pośrednie wspieranie propagandy i reklamowanie się w mediach, które

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@kbnn: Ale wiesz, że związki i małżeństwa czasem rozpadają się po kilku latach, i to z przeróżnych powodów, a dziecko zostaje?
@mirko_anonim: Nigdy, przenigdy do związku. Jak już się uda, co najwyżej przygody. Granie na innym save, będąc co chwile pouczanym przez madkę 'to nie twoje dzieci', albo przez dzieci 'nie jesteś przecie moim ojcem'. Brzmi jak świetna zabawa.
A jak będziesz miał pecha, to jeszcze będziesz bulił alimenty na nie swoje dzieci, bo tak ugra w sądzie xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
Ta chęć i uwaga nie jest szczera, bo gdyby nie były w takiej dupie jakiej są, to by na ciebie nie splunęły nawet.
@mirko_anonim: To twój pierwszy dzień na wykopie, co nie XDDD
Czy jesteś sam gotowy na dziecko bo spadnie na Ciebie część obowiązków.
Czy jesteś świadomy tego że zawsze będziesz na 2
po drugie - dla laski dziecko zawsze będzie na pierwszym miejscu, Ty będziesz gdzieś tam zawsze obok, czas na łóżko może znajdziecie raz na 2 tygodnie jak dobrze pójdzie
masz prawie 30 lat, znaczy możesz szukać szczęścia w laskach z przedziału 18-26 lat, będzie sporo ciężej, ale