Wpis z mikrobloga

Witam panowie, co sądzicie o spotykaniu się z kobietami które mają dzieci?

@mirko_anonim: Nigdy, przenigdy do związku. Jak już się uda, co najwyżej przygody. Granie na innym save, będąc co chwile pouczanym przez madkę 'to nie twoje dzieci', albo przez dzieci 'nie jesteś przecie moim ojcem'. Brzmi jak świetna zabawa.
A jak będziesz miał pecha, to jeszcze będziesz bulił alimenty na nie swoje dzieci, bo tak ugra w sądzie xD
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 7
mężny-uczestnik-17: Będziesz dla samotnej matki najmniej ważny, po jej dzieciach, ex i zwierzętach. Jak masz dobrą pracę, dom to powinieneś być wartościowy na rynku matrymonialnyn. Spróbuj poprawić wygląd, posturę - idź na siłownię, do fryzjera, stylisty. Na pewnie nie obniżaj wymagań i trzymaj się z daleka od samotnych matek.

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 4
wyrozumiały-podróżnik-23:

od innych nie dostałbym takiej uwagii i chęci poznania

Ta chęć i uwaga nie jest szczera, bo gdyby nie były w takiej dupie jakiej są, to by na ciebie nie splunęły nawet.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: jeśli chcesz stracić dom, pracę ogólnie wszystko i zniszczyć sobie życie to droga wolna. Największy przegryw to chłop wchodzący w związek z samotna matka, ja mam mieszkanie dobra pracę i psa w domu nigdy nie byłem szczęśliwszy jak teraz
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: pierwsza kwestia to uczucia dzieciaka. Możesz się nie dogadać po jakimś czasie z mamusia, ale dzieci inaczej reagują i bardziej cierpią przez takich "wujków" co to są i potem ich nie ma.

Czy jesteś sam gotowy na dziecko bo spadnie na Ciebie część obowiązków.

Czy jesteś świadomy tego że zawsze będziesz na 2
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: po pierwsze - jak nie miałeś powodzenia w młodości to duża szansa, że zainteresowanie Twoją osobą jest oszukane i laska szuka bankomatu

po drugie - dla laski dziecko zawsze będzie na pierwszym miejscu, Ty będziesz gdzieś tam zawsze obok, czas na łóżko może znajdziecie raz na 2 tygodnie jak dobrze pójdzie

masz prawie 30 lat, znaczy możesz szukać szczęścia w laskach z przedziału 18-26 lat, będzie sporo ciężej, ale
  • Odpowiedz