Wpis z mikrobloga

bo to się stało automatycznie zgodnie z przepisami

@conamirko: @wstanczyk: automatyczne prawo w USA. No ja p------e debili nie sieją... Pewnego dnia obudził się zwykły amerykański "dźordź" i okazało się, że bez jego wiedzy i bez woli polityków Polacy mogą latać do USA bez wiz bo to się stało AUTOMATYCZNIE, wręcz magicznie czy nawet mistycznie, XD XD XD. SAMO
  • Odpowiedz
@Tokko: zaczynasz mnie już nudzić, na początku byłeś śmieszny ale już jesteś żałosny. Dostajesz argumentu pod nos a prujesz się jak nauropek na gejowskim party. Jak dorośniesz i czego ci życzę z całego serca, zmądrzejesz to może nauczysz się ogarniać co się w około ciebie dzieje. Tymczasem lecisz na czarną bo nie mam już ochoty naprawiać tego co s---------o w twoim rozwoju.
  • Odpowiedz
@blablalbla: Nic nie zrobił, poza pewnym ciepłym stanowiskiem w stosunku Polski co może być bardzo wątpliwe czy da się to jakoś spieniężyć np. 1 lotniskowcem na pomoc Polsce tak jak Izrael otrzymuje 2-3 lotniskowce bez proszenia.
  • Odpowiedz
  • 0
@conamirko tylko że w tamtym czasie już dłuższy czas mieliśmy niski procent odmów i do programu bezwizowego nikt nas nie włączał. Bo nie, to nie dzieje się automatycznie. Przypominam że Trump zapowiedział to jak byl w Warszawie i dopiero kilka miesięcy później się to stało. Obywatele Burkina Faso pewnie też mają niski % odmów a nikt ich nie włącza do programu bezwizowego.
  • Odpowiedz