Aktywne Wpisy

ojciec zmarł nad ranem. jak wychodziłem rano do pracy, mama mnie zawołała i mówi, że nie reaguje. zaczęliśmy próby reanimacji, ale już było po ptakach. przyjechała karetka, zostawili wydruk z ekg z prostą kreską i tyle mi po ojcu zostało. 3 tygodnie był w umieralni (tj. w szpitalu wojewódzkim), przyjechał do domu i umarł tej samej nocy. już myśleliśmy, że mu się unormuje to serce, założą mu rozrusznik i se będzie biedował

Moseva +411
Ostatnia cyfra po zaplusowaniu wskaże kturom mosevom halloweenowom jesteś
#kturommosewom #moseva #moseball
#kturommosewom #moseva #moseball
źródło: IMG_7433
Pobierz

Jako senior dev z 10 latami na karku niczego nie pragnę tak bardzo jak przebranżowienia się, szczególnie po tym jak stres w robocie rzucił mi się na serce i dzwoniłem po pogotowie myśląc, że to zawał a resztę dnia spędziłem na badaniach i obserwacji na sorze (jeszcze mi ucięli te 2h z faktury bo to był ostatni dzień roboczy w miesiącu i nie miałem jak odrobić).
Problem w tym,
@justlogin - dokładnie tak to wygląda, dotknęło mnie mocne poczucie bezsensowności. Lubię pracować z devami, bo mamy wspólny język, ale reszta rzeczy mnie wykańcza.
@smk666 - współczuję. Stres mocno siada. Mam 30 lat, a mam za sobą ataki paniki, jelito drażliwe i pogotowie na chacie, bo tak mi jelita ścięło, że leżałem na ziemi zgięty jak po fentanylu i nie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero