Wpis z mikrobloga

Atrakcyjne: Robótki ręczne, strzelectwo (jakiekolwiek), granie w gierki
Odrzucające: Wróżbiarstwo, Ezoteryka, obsesja na punkcie jakiegokolwiek typu zwierząt
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: nieatrakcyjne: astrologia, mua, netflix, insta, feminizm, jakiekolwiek sporty w ponaprzecietnych ilosciach, tzn. znacie te laski ktorych cala osobowosc opiera sie na uprawianiu jakiegos sportu typu bieganie maratonów
atrakcyjne: gotowanie, szycie, fotografia, granie na instrumentach, rysowanie, malowanie
  • Odpowiedz
@ChlopoRobotnik2137: Hobby może nie, ale chyba każdy lubi trochę poleniuchować, każdy potrzebuje naładować baterie i odpocząć.
Przyznawanie się do tego jako redflag? No raczej nie.
A z drugiej strony - może i mogłoby być too hobby, aby posiedzieć pod kocykiem i herbatą z drugą połówką.
  • Odpowiedz
A jeszcze bardziej super, jeśli tym hobby potrafi się podzielić, zarażać kogoś, pokazać nauczyć czy pochwalić.

@hrumque:

Jeżeli kobiecie nie uda się zarazić faceta swoim hobby to jest to "wina" faceta, że nie chce brać w tym udziału, czy kobiety, że ma tak nudne hobby albo nie potrafi dobrze i ciekawie o nim
  • Odpowiedz
Spoko mam swoje hobby ale interesuje mnie, czy faceci mają z tym jakiś problem ze np laska ma swoje, facet swoje

@AlienFromWenus: jednocześnie:

Nie rozumiem, skąd to przekonanie, że wszystkie kobiety są takie same i myślą identycznie

Ja myślę że to syndrom piwnicy - wiedzę o kobietach czerpie z internetu, albo to troll ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No jestem. Wy też takie same, z takimi samymi
  • Odpowiedz