Aktywne Wpisy

WolnyBLN +39
Mąż chyba nie jest najostrzejszym ołówkiem w piórniku XD
źródło: 1000006325
Pobierz
wezsepigulke +139
Podał się do ojca
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000006325
Pobierz
źródło: temp_file593738859201754426
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W od niesieniu do wpisu:
https://wykop.pl/wpis/78823571/mieszkanie-pracait-medycyna-lekarze-jak-to-mozliwe
Jak to się mówi "wszystko jest możliwe, kiedy kłamiesz".
Rada ode mnie: wyjdź z piwnicy, ogarnij się, nabądź trochę wiedzy o świecie, to może wtedy nie będziesz musiał zazdrościć innym zarobków.
PS: Auto z salonu, to nie jest luksus jak masz fach w ręku i nie musisz do tego być lekarzem.
#mieszkanie #pracait #medycyna #lekarze
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
Jak to możliwe że niemal każdy lekarz, którego znam ma CO NAJMNIEJ po kilka mieszkań, a wciąż narzekają że za mało zarabiają? Przecież ci ludzie jeżdżą nowymi autami z salonów… skoro od polityków wymagamy moralności i
No niezłe macie wyobrażenia lekarze, obecnie większość specjalistów zarabia w przedziale 8-20k brutto (a nawet bliżej dolnych widełek). Przeciętny inżynier po politechnice zarabia mniej niż pielęgniarka. Oczywiście, można iść wziąć sobie auto w leasing, który będzie obciążał budżet, ale nikt poważny na to się nie zdecyduje.
W 2023 sprzedano 475 tysięcy nowych aut osobowych i bynajmniej nie był to rekord. Chcesz mi wmówić, że to wszystko lekarze?
@Reretos: podstawy za etat, ale do tego wjeżdżają dodatkowe dyżury, prywatna praktyka i nagle nie jest wcale tak źle
Prawdziwy bogacz to dla mnie ktoś kto w wielu 25-35 lat w obecnym świecie może sobie wsiąść 2-4 miesiące urlopu co roku i mimo to zarobić przynajmniej średnia krajową na zachodzie Europy.
Bo Co z tego że będę brał 3-5 tygodni urlopu na rok i zarabiał troszkę więcej jak to jest granica niewolnictwa
Znamienne, że w bajki o zarobkach lekarzy wierzy akurat ktoś, komu czytanie ze zrozumieniem sprawia problem.
Wszystkie wykopki znają się na medycynie, ale prosta statystyka ich przerasta?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
samorządy lekarskie to mafia w mafii i ja na przykład przez wasze lobbowanie nie będę mogła sobie zapewne za kilka miesięcy zafundować - na własne życzenie - np zastrzyków dożylnych z witaminami bo ich stosowanie wg was "nie jest zgodne
Ale ty wiesz lepiej. Pewnie masz jakieś fachowe źródło?
- piszesz że "gdyby coś" to ja "na pewno bym coś" innego.
- w skutkach ubocznych celowo pomijasz bezwzględną deklarowaną statystykę skutków ubocznych i dodatkowe porównanie ich z jakościowymi i ilościowymi "skutkami ubocznymi" choroby magicznie wygasłej w lutym 2022 roku
- odnosisz się wyłącznie do "doniesień" bańki pompowanej przez samorządy zawodowe i media (wyłącznie polskie dodam), które mimo że faktycznie "amantadynę" wzięły sobie na cel jako wroga publicznego
No to podaj ta statystykę.
Nie, to ty napisałaś, że "lek nie ma w zasadzie żadnych skutków ubocznych" a teraz nie potrafisz się przyznać do błędu.
Meritum jest takie, że obaliłem twoją tezę. Teraz miotasz się od ściany do ściany, bo nie potrafisz udowodnić mi kłamstwa, a ja spokojnie siedzę i patrzę jak się pogrążasz.
Rzucasz łacińskie słówka, żeby wydać się mądrzejszą niż faktycznie jesteś, ale zapomniałaś o najważniejszym: "Actori
Nie potrafisz nawet ogarnąć podpunktów danej wypowiedzi (przy czym piszę ponownie że to że ogarniasz wyłacznie zdania proste to twój problem). Przesyłasz linki do jakichś kroplówek gdy z
Bla, bla, bla... kolejne żałosne próby przykrycia twojej niewiedzy.