Aktywne Wpisy

wezsepigulke +408

2 dni temu zerwała ze mną dziewczyna, wczoraj bylem w głębokiej depresji, przez cały dzień zjadłem dosłownie jednego kotleta mielonego i jednego ziemniaka. Dzisiaj rano widzę że dodała relacje na instagramie i o 1 w nocy zwiedzała stare miasto i była na potężnym burgerze z koleżanką.
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który
A mi k---a jeden kotlet przez gardło nie przechodził.
Nibt tak bardzo mnie kochała... Jest mi po prostu mega przykro bo to ja byłem tym który

#budujzwykopem #remontujzwykopem
źródło: temp_file2842794751638113402
PobierzMam ususzacz powietrza Warmtec, w pomieszczeniu 80m gdzie miałem pod 60% włączyłem żeby zszedł do 40% to mi zabrał 4 l wody z powietrza w 6-7 godzin, to możesz tylko sobie pomyśleć ile masz w pokoju wody w powietrzu
@Hellicon @KollA @seniorwykopek @josan @KollA @prawdziwabrzoza @saib75 @sprawdzalemempirycznie @kilobajt @radoskor3
Uważaj tylko żebyś się czasem nie hiperwentylował - OSTROŻNIE!
Przy domu nieocieplonym wymiana na 3 szybowe okna imo to niepotrzebny wydatek bo żeby zobaczyć różnicę trzeba by było też dom ocieplać.
Ogólnie woda pojawia się tam gdzie jest mostek termiczny, więc jest też możliwość że po
Ogólnie jak zrobisz sobie szczelny termos z pomieszczenia, to nawet jak byś miał 4 szyby w oknach i 20cm styropianu to prędzej czy później się wilgoć pojawi ;)