Aktywne Wpisy
4x80 +347
6 wydaje się najspokojniejszym miejscem. :)
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
Czy ja się czepiam, czy coś jest jednak nie halo? tldr; Moja dziewczyna oczekuje, żebym na niektóre okazje (np. wyjścia z jej znajomymi) zakładał podwyższające buty, na co ja się nie chcę zgodzić. A teraz cały kontekst. Jesteśmy ze sobą od 3 lat, w tym od 2 mieszkamy razem. Oboje jesteśmy lvl 33 i oboje dość niscy: ja 171 cm, ona 159 cm. Od kilku miesięcy zaczęła mi
#budujzwykopem #remontujzwykopem
Mam ususzacz powietrza Warmtec, w pomieszczeniu 80m gdzie miałem pod 60% włączyłem żeby zszedł do 40% to mi zabrał 4 l wody z powietrza w 6-7 godzin, to możesz tylko sobie pomyśleć ile masz w pokoju wody w powietrzu
@Hellicon @KollA @seniorwykopek @josan @KollA @prawdziwabrzoza @saib75 @sprawdzalemempirycznie @kilobajt @radoskor3
Uważaj tylko żebyś się czasem nie hiperwentylował - OSTROŻNIE!
Przy domu nieocieplonym wymiana na 3 szybowe okna imo to niepotrzebny wydatek bo żeby zobaczyć różnicę trzeba by było też dom ocieplać.
Ogólnie woda pojawia się tam gdzie jest mostek termiczny, więc jest też możliwość że po
Ogólnie jak zrobisz sobie szczelny termos z pomieszczenia, to nawet jak byś miał 4 szyby w oknach i 20cm styropianu to prędzej czy później się wilgoć pojawi ;)