Aktywne Wpisy
SubsaharyjskaAlpaka +955
Jak to jest, że kraj taki jak Czechy z 2,5x mniejszym PKB, po prostu idzie sobie do Korei, zamawia elektrownię atomową, robią projekt i zaraz będą budować, koszt to 60 mld złotych. Tymczasem u nas wymyśla się liczby z d--y, typu 200 miliardów i czas budowy w dziesięcioleciach?
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
manichejskakloda +368
#rozdajo #pomagajzwykopem #zdrowie
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
"W dzisiejszym odcinku zmierzymy się z trzema gigantami w świecie AI – Chat GPT, Gemini i Claude! Jako prosty frontendowiec przetestujemy, jak te modele radzą sobie z „promptowaniem” komponentu do ustawiania hasła."
"Przyjrzymy się, jak każdy z chatbotów reaguje na nasze polecenia, jakie generuje rozwiązania i które z nich sprawdzają się najlepiej w kontekście użyteczności i jakości kodu."
#ai #sztucznainteligencja #artificialintelligence #polska #programowanie #frontend #ciekawostki #komputery #informatyka #technologia
Nie chce mi sie oglądać ale skrypty najlepsze wypluwa chatGPT. Widać najwięcej zerżnął z Stack Overflow
Ogólnie jakość kodu od na poziomie solidnego juniora, może mida, ale do seniora to temu daleko.
Co gorzej Panowie prowadzący też najwyraźniej nie znają mocy nowych funkcji Angular 18, bo w ogóle o tym nie wspomnieli.
Wiesz czym się różni solidny junior od seniora?
Tym że solidny junior cały czas przypierdala się o to, że coś można zrobić lepiej i pokazuje ile to on wie i potrafi a solidny senior mówi: "skoro działa i spełnia wymagania, to po co zmieniać".
Kiedyś zrozumiesz dlaczego. Np. jak po piwniczeniu cały weekend nad nowym funkcjami