Aktywne Wpisy

Kiedyś marzyłem o pracy 8-16 w biurze, teraz uważam, że to tragedia, najlepsze godziny dnia przelatują ci przez palce, tylko widzisz przez okno jak piękny jest dzień, 3 zmianowka to nie jest wcale takie złe jak masz odpowiednią robotę typu pielęgniarka lub coś innego gdzie jest spokój i można się kimnąć. Je$ac korpokolchozy, życie nie jest warte 5 tysięcy miesięcznie..
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza
#pracbaza #praca #korposwiat #korpobaza

Sleepypl +111
Jeśli dostanę 10 plusów to usuwam konto ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#wlochy #podroze #podrozujzwykopem #pogoda
źródło: 1000005233
PobierzMoże okres listopad-marzec u nas nieciekawy, ale za to tam nie da się żyć w czasie lata. Coś za coś ( ͡° ͜ʖ ͡°) Najlepiej mieć domek "zimowy" w klimacie śródziemnomorskim, a resztę roku żyć w Polsce. Tylko z kolei ichniejsza architektura średnio
Żeby nie szukać daleko, w 2024 mieliśmy super pogodę od kwietnia do października (z dodatkowymi przeblyskami w lutym i marcu). Czyli 7 super miesięcy i 4 do kitu. Prawie odwrotne proporcje niż to, co sugerujesz.
Komentarz usunięty przez autora
@Pnnn:
wszystko z czym się nie zgadzasz to pieprzenie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bo widzisz, też mam pewne doświadczenie - 2 lata temu spędziłem okrągły rok na Bałkanach, od Słowenii po południowy kraniec Peloponezu. Cały lipiec i
źródło: czarnogora-polska
Pobierz@bulba1605: @murarz13 To się kuźwa wyprowadźcie. Jo jebia, non stop stękanie, że łooooo kurła ale tam majom ciepło, a my nie mamy ciepło. Sajonara i ariwederczi roma. Ktoś was tu trzyma?
Argument bo ja sobie lepiej radzę jak jest ciepło jest niepoważny, na tym kończę
Idealnie pokazałeś że nie byłeś nigdy na południu Europy!, nie Azji czy Afryki, a jedyne informacje czerpiersz z tego co ktoś inny powiedział
@CzlowiekPacha: Anglicy czy Szkoci mają gorszą pogodę a jakoś są ciągle uprzejmi. Nie, tu nie chodzi o pogodę.