@IIIlIII Fajnie się ich ogląda, bo wydaje ci się, jakby to byli twoi koledzy, którzy testują kebaby, ale mam wątpliwości co do ich kubków smakowych bo narzekają na prawie każde danie, które nie ma ostrych przypraw lub nie ma dużo przypraw lub nie jest przykryte dużą ilością sera.
@Marek_Licyniusz_Krassus jak oni żrą pierdyliard shu ze potem mysla o szpitalu to nie zdziwię się jak oni tak na jana coś tam gadają bo nie czują smaku w ogóle już xD
@IIIlIII źle na to ludzie patrzą, oni głównie celują w ludzi typu "mariusz z brighton" co dla niego pizza to musi być utopiona w sosie a kebab to najlepiej za 15 zł z toną kapusty i mięsa z psa xD Jak robili testy tanich podłych kebsów to było spoko żeby ocenić który jest najmniej podły. Ale jak widzę że razem testują jakąś lepszą restaurację to raczej jest skip
@IIIlIII: mi się z resztą najbardziej podobają wypowiedzi Szymka wielkiego rapera: ja w sumie nie wiem jak to ma smakować, ale zostawię to w filmie, który lekko zrobi milion odtworzeń na jutubie i dodatkowo skyrytkuję xD
@dullboy: @KupujacKarmeDlaKotaNieMajacKota o ja pitolę... Dzięki Panowie - ja się zafiksowalem na tym "organic" że ma jakieś znaczenie jakiego nie ogarniam a nie że typ potraktował indyka jak Turcję xD
@IIIlIII: O, ludzie się powoli orientują, że ci dwaj idioci bawiący się w wielkich, "wysublimowanych" krytyków kulinarnych, nie mają pojęcia o czym mówią, a ich kanał i cała jego zawartość to przerost formy nad treścią? Lepiej późno niż wcale.
#ksiazulo
źródło: temp_file4812841626129389733
Pobierzjak w karcie też było napisane capslockiem to szczerze mówiąc też bym nie wiedział
Komentarz usunięty przez autora
Jak robili testy tanich podłych kebsów to było spoko żeby ocenić który jest najmniej podły. Ale jak widzę że razem testują jakąś lepszą restaurację to raczej jest skip
źródło: 6b1b36cd88f5af3262397729deb7572874f6ec20850f178adcf6ae40fc992e2f
PobierzOrganic turkey ham - organiczna szynka z indyka turkey=indyk
Organic turkish ham - organiczna szynka turecka turkish=turecki
Dzięki i plusiki dla Was!