Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@lewoprawo: no dustborn gowno, od razu wiadomo. tak samo z dragon age, w sumie niestety bo nie pogardzilbym dobrym rpgiem, ale czego mozna bylo sie innego spodziewac. sam totalnie s---------y artstyle, szczegolnie te mordy qunari, juz dla mnie wyklucza tą gre kompletnie
  • Odpowiedz
@z-a-k: Ja jeszcze tej gry nie skreślam, może jeszcze uratuje ją gameplay. Ostatecznie najważniejszy jest tzw. gameplay loop, czyli czy system walki jest przyjemny, fajnie się rozwija postać i fabuła jakoś idzie do przodu. Ubolewam nad tym, że cała oprawa gry wydaje się taka... dziecinna i w ogóle nie czuć klimatu Dragon Age: Origins, ale cóż poradzisz.

Dla porównania Dragon's Dogma 2 to taka gra, gdzie jest cała masa grubych
  • Odpowiedz
@z-a-k: ja jakoś nie ogarniam w czym problem. W sensie tak samo mi to wszystko jedno jakby tam jakas postac byla otyła, głupia, sepleniła, czy nie wiem, komunikowała się na migi. Jesteś w stanie mi wytłumaczyć? W czym problem?
  • Odpowiedz
  • 0
@quizonmyface: jak nie widzisz to nie jestem i nikt ci nie bedzie w stanie wytlumaczyc, mozesz łykać dalej woke po same kule i nie widziec w niczym problemu
  • Odpowiedz
@z-a-k: no jednak wolałbym żebyś spróbował, chętnie poczytam. Jeśli chodzi o woke to ten ruch ma rzeczy które są słuszne i które warto krytykować. Osobiście nie lubie radykalności w poglądach. Rozumiem też obawę przed ruchami które robią złe rzeczy pod pretekstem dobrych powodów czy intencji..

Ale tak czy siak, to to co robisz to jest rąbanie siekierą, a nie próba wejścia w niuanse skomplikowanego świata. I tak w przypadku tej
  • Odpowiedz
  • 0
@quizonmyface: ale ja juz ci odpisalem wyzej, jak masz glowe i nie widzisz gdzie jest problem to ja nie mam czasu ani ochoty wdawac sie w jakies produkowanie ci na czym to zjawisko polega i jakie rzeczy przemyca w rozrywce
  • Odpowiedz
  • 0
@quizonmyface: stary czego nie rozumiesz, jak ty nie widzisz probelmu to mam tracic czas na walkowanie ci tego? xdd twoje gadki o kompromitacji po mnie splywaja ale fajnie ze piszesz te wypracowania kolejny raz. jak wg ciebie czarny samuraj nie jest ok (historycznie mogl istniec, mogl nie istniec) a we w----------u masektomii do fantasy gry rpg nie widzisz problemu to o czym mam z toba gadac? eot, nie przynudzaj, nie
  • Odpowiedz
@z-a-k: Ja jestem odklejeniec? To ty odrzucasz całą grę na starcie bo jest w niej niebinarna postać.
Dragon Age: Veilguard, Dragon Age: Inquisition, Cyberpunk 2077, Balurs Gate 3, w te gry nie możesz zagrać bo każda z nich ma postacie niebinarne oraz inne LGBT.
Ja, odklejeniec, mogę grać w co mi się podoba ¯\(ツ)/¯
  • Odpowiedz