Wpis z mikrobloga

Więc odrzucają te dojrzałe, świadome i mądre kobiety, wybierając tę niedoświadczone, naiwne i głupie, śmiejąc się z tych drugich, że chcące jedynie ładnej tępej doopy, która będzie w nich wpatrzona jak w obrazek i będzie im ślepo wierzyć w każdą bzdurę.

Tak, a o co chodzi?
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Dojrzałe, świadome i mądre kobiety potrzebowały 10-15 lat żeby zobaczyć że szukały coś co miały pod nosem a czego nie doceniały bo były młode i głupie.

Kup se kota i zostań starą panną.
  • Odpowiedz
Dlatego szanująca się kobieta będzie miała z wiekiem większe wymagania, gdyż mając dość latania za facetami, którzy mieli ją w doopie i chcieli wykorzystać, stawia siebie na piedestale, nie pozwala już sobą manipulować, i będzie oczekiwać, że tym razem to faceci jej udowodnią, że warci są jej czasu i starań.

@AlienFromWenus: i Vis-à-vis( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Czyli nie dość że faceci mają tak samo to potem są wykorzystywani przez kobiety alimentami/przejęciem majątku są zdradzani albo w końcu przez babę się huśtają... i to faceci są jeszcze źli (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: Ja tam bym nie miał nic przeciwko być w związku z kobietą, która wie co chce. W sumie to mi nie potrzebna głupiutka laska. Natomiast problemem u takich świadomych kobiet jest to, że szukają ideału wykreowanego w swojej głowie. Często jakiekolwiek odstępstwo od takowego ideału, nawet jeśli chodzi o typową pierdołę typu wstawanie o 6 rano zamiast o 7, potrafi skreślić potencjalnego kandydata. Nie tędy droga.
  • Odpowiedz
Młode dziewczyny niedoświadczone życiem nie wiedzą co je może czekać w związku z facetami, którzy też nie wiedzą czego chcą i popełniają błędy młodości lub myślą tylko o swoich korzyściach.

Gdy dojrzewają, często takie dziewczyny już wiedzą, czego nie chcą, czego się boją, mają traumy po nieudanych związkach.

@AlienFromWenus: Fajnie, że piszesz jakiś ogólny wysryw by wyżalić się za swoje życie uczuciowe, ilu cię kopneło w dupę, bo już zapomniałem,
  • Odpowiedz
@AlienFromWenus: A tak poważnie - po co mi "dojrzałe, świadome i mądre" kobiety? Wiesz Ty w ogóle co mężczyźni szukają w kobietach? Czy jesteś jedną z tych co dopiero odkrywa, że została oszukana przez Cosmopolitan i inne feministyczne alter-kultury?
  • Odpowiedz