Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kallisto generalnie z tego co zauważyłam to Maja pyta czy może się przytuli, wiec twoje porównanie do napastowania jest mocno przesadzone, dwa gość ma 30 lat, żeby mu to przeszkadzało to by jej powiedzial. Trzy nie widziałam, żeby ktoś pisał że na aspargera, żeby miał aspargera to by się nie znalazł w takim programie.
  • Odpowiedz
@alenajpierwkawa: aspergera to raczej nie ma,prędzej jest aseksualny.A przyssawa nawet jak się pyta,to wie,że nie odmówi bo to program i trzeba grę robić.Normalnie dawno by jej powiedział,żeby wypier////ła,ale wie,że nie może.I majeczka niech nie pieprzy,że ONA NIC NIE WIDZIAŁA.Dobrze czuje,że facet wstręt czuje do niej, i nie chce przytulania,a przyssawke wali do niego specjalnie.( ͠° °)
  • Odpowiedz
@Kallisto: wymień te różowe, które tutaj zdiagnozowały u Wojtka takie zaburzenie ze spektrum autyzmu. Czytam tutejsze wpisy i komentarze i jedyną osobą, u której przeczytałam coś takiego jesteś TY
  • Odpowiedz
@bubba222 myślę, że mocno przesadzasz. Ja tam nie widzę, żeby on wstręt do nie odczuwał, bo tak na prawdę to mógł być z kazda dziewczyna, a ponadto nie rób z niej trędowatej. Dwa, nie jestes w glowie ani jednego ani drugiego
  • Odpowiedz
@Kallisto: to tylko jedna wypowiedź i znając @MiLobuzik, a nie czytając całej wymiany zdań, mogła być napisana jako sarkazm.

Gdzie pozostałe różowe i ich diagnoza? Pytam z czystej ciekawości (to nie złośliwość)
  • Odpowiedz
@alenajpierwkawa: ty też nie jesteś.Ile razy było tak,że ona się do niego kleiła jak pijawa,a on ręce na bok,żeby jej tylko nie obejmować?Jakby się do drzewa przytulała.i tylko nie trędowata-bo teraz mnie o jakiś trąd posądzisz.Jest zwyczajnie żenująca,przez to,jak się wiła koło niego i przyssawała do niego w czasie,gdy obiecał parę nosalowej i potem z nią był w parze.O tych gaciach nie wspomnę.I jeszcze to ciągła "Wojciech będzie zadowolony".Na wymioty
  • Odpowiedz
@bubba222 a w którym momencie powiedziałam, że jestem? 😂 napisałam co widzę, a nie co ktoś odczuwał 🤣 to jest grą,, jeśli nie chcesz odpaść, musisz stworzyć z kimś parę, więc to robiła. W dalszym ciągu uważam, że przesadzasz. Większe obrzydzenie to widzę w twoich komentarzach niż w Wojciechu do Mai. ¯_(ツ)_/¯ ale ja po prostu nie mam w naturze oceniania ludzi, których nie znam i ich zachowań w sztucznym wykreowanym
  • Odpowiedz
@alenajpierwkawa: Wiedzieli,gdzie idą i wiedzieli,że mogą być pokazani tak,albo inaczej.Nawet tam,gdzie jak twierdzisz,to gra,jakieś resztki godności wypada zachować.Robią,co robią,więc nie dziwne,że niektórzy im w łapki klaszczą,niektórzy czują zażenowanie,a niektórzy wstręt.Po to to jest,żeby komentować.
  • Odpowiedz
@bubba222 ja uważam, że programy telewizyjne są po to żeby mieć rozrywkę, a nie po to żeby hejtowac uczestników nierobiącym nikomu krzywdy. Nie wiem czemu masz taki problem, że nie podzielam twojego poglądu, który w mojej opinii jest krzywdzący. Krytykować też trzeba umieć.
  • Odpowiedz
@alenajpierwkawa: hejt dzisiaj jest powszechny i każdy,kto tam poszedł,powinien się z tym liczyć,biorąc pod uwagę chociażby poprzednie sezony.Nikt ich tam na siłę nie wsadzał.przełknij więc,że jestem ujem,hejterem i nie umiem krytykować.
  • Odpowiedz
@alenajpierwkawa: widzę,że nie da się Ci w zawoalowany sposób zasygnalizować,żebyś się-wiesz,co.(ʘʘ)Mnie po prostu ludzka głupota razi,więc po takich jadę.Może przeczytają i staną się mądrzejsi na przyszłość.
  • Odpowiedz