Wpis z mikrobloga

Widzę na tagu różowe opisujące Wojciecha z aspergerem i zaburzaniami w sferze seksualnej bo jest graczem i go totalnie nie interesują przytulaski z Mają, albo po prostu lubi się tak przytulać z ludźmi do których nic nie czuje.

Ciekawe jakby różowe z tagu opisały sytuację w której role by się odwróciły, dziewczynę którą tak napastliwe jak Maja przytula Wojtka próbował przytulać jakiś chłopak.

Oczywiście że byście pisały o dziewczynie z aspergerem, a nie o chłopaku że ją napastuje zeby nie powiedzieć wiecej, prawda? prawda ( ͡º ͜ʖ͡º) ?

#hotelparadise
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kallisto: tiaaa…. ¯\(ツ)/¯
Usuń lepiej to konto i zacznij od nowa ()

I przeproś za to, że nie potrafisz czytać ze zrozumieniem, tylko brniesz z tagowymi debilami w desperackie g---o myśląc, że jesteś bożyszczem dnia.

Smutno(,) bo mogło być nawet fajnie, patrząc na Twoje początki
  • Odpowiedz
@Kallisto: złotko, napisałam i zapomniałam (ʘʘ) jest mi przykro, że skrzywdziłam uczuć Wujciecha! Łon taki wrażliwy! Pokrzywdzony, napastowany, oczerniany biedak! Przypisałam mu złośliwie zaburzenia, biję się w moją różową pierś i idę zastanowić się nad sobą ()
  • Odpowiedz
  • 0
@Kallisto: poza tym czy nasz Slodki Wujciech nie mówił na Uber Pandorze, że czuję coś więcej na Mai? ( ͡° ͜ʖ ͡°) więc bidulek musi mieć jakieś zaburzonka skoro nie potrafi tych uczuć okazać, po prostu musi nauczyć się przytulać. Ja z miłością o nim myślę. Złoty chłopak! P.s. akurat mam w rodzinie 2 dzieciaczki w spektrum i nie widzę duże różnicy ze smieszkowania, że Wu
  • Odpowiedz