Wpis z mikrobloga

@dddobranoc: Sprzedał chyba jeepa. Na starość mam marzenie sobie takiego sprawić bo mnie nie stać. I ja mam mu się składać na operacje... ( ͡° ʖ̯ ͡°) Chociaż by dał jakieś info dlaczego musi robić zbiórkę, może ma akurat ciężką sytuacje w życiu, ale no jak na razie to forma dej dej dej
  • Odpowiedz
@programista_wykopek no ponoć od 2 lat. Oficjalnego info się nie doszukałem, ale mniej-więcej wtedy zaczął na nagrywkach mówić o poważnych zmianach w życiu, niewiele później wrzucił film ze studiem (które trochę wyglądało jak dziupla, w której miałby mieszkać). No i przez dobre kilka miesięcy mieszkał u Ogińskiego w Tarnowskich Górach, a dom wybudował w Poznaniu/pod Poznaniem (pojawiał się wielokrotnie na filmach).
  • Odpowiedz
@dddobranoc: Dorosły chłop przed 40 i nie ma 15k oszczędności? przecież to jest żałosne XD tym bardziej jeszcze, że pokazywało się życie ponad stan i miało kanał na youtube. A potem się dziwię jak w TV mówią, że większość polaków 6 miesięcy by bez pracy nie przeżyła.
  • Odpowiedz
@dddobranoc: Po co chłop ma wydawać 15k pln, jak ma wiernych fanów? ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zresztą, których parę lat temu olał... A, że są AŻ TAK wierni?! To nic tylko korzystać.

Co do Adbunia, to jak zaczynał gwiazdorzyć i się pysznić (dorosły chłop mówi o sobie adbuń w III osobie xDD), to powoli przestawało mi się chcieć go oglądać.
Ten nagły sukces uwidocznił w nim
  • Odpowiedz
To trzeba wstydu nie mieć.

@dddobranoc: Dawno mówiłem, że na scenie jutuberów / influ nie ma normalnych ludzi, bo to trzema mieć jakies dziwne parcia żeby tam się pchać. Taki adbunio, niby family friendly, to kolejne potwierdzenie tej tezy.
  • Odpowiedz
@dddobranoc: rura jakich mało, pamiętam jak komentował walkę Polaka z kasjo, kasjo obił Adriana, werdykt Polak win a ten " wygrało serce do walki" kurrrrrrrr
  • Odpowiedz