Wpis z mikrobloga

ej uważajcie bo Marek H. zgłasza wpisy, które mu się nie podobają,
więc dodam raz jeszcze tylko grzeczniej

Ej czaicie rejestracja YOLO = You Only Live Once! Ale bekaka HAHA XD
Ale jeden wypadeczek i ojoj dajcie mi 15 tysięcy na naprawę barku.

Chłop się odnosił ze swoim Harlejem, wjeżdżał na konferencje, niewiadomo co.
Kanał youtube 1.3 miliona, Harley, Jeep Wrangler, Dom, psy rasowe z rodowodem, walki w FAME i wiele innych

To trzeba wstydu nie mieć. Olał widzów już dawno, on jak i zarówno jego braciszek.
Jak zdecydowali odejść to niech odchodzą z youtube ale nagle jak potrzeba hajsu to widowie tęsknimy xD

#adbuster #youtube #polskiyoutube #famemma
dddobranoc - ej uważajcie bo Marek H. zgłasza wpisy, które mu się nie podobają,
więc ...

źródło: Zrzut ekranu 2024-10-28 o 17.30.42

Pobierz
  • 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zolty-snieg: Nigdy go nie trawiłem, jego ignorancja i testy z d--y gdzie od razu rzucały się błędy logiczne/merytoryczne jak coś testował mnie mocno irytowały. No i później jak się czytało te jego komentarze, jak rozdawał shadowbany itd. W sumie dobrze że jego osoba z takim podejściem do widzów "upadła" - niby kanał 1.3 mln subów a w ostatnim roku 8 filmów z wyświetleniami średnio po 30-40 tys. xD Dobrze, nie
  • Odpowiedz
@dddobranoc: Ja p------e xd Ja nikomu nie zaglądam do portfela ale ci ludzie nie mają rozumu? Nie lepiej przelać to 2 zł, 5 czy stówe na jakiegoś dzieciaczka z hospicjum? Serio przelewają na typa który jak widać ma pieniądze i może w każdym momencie odpalić live gdzie będą sypać się donejty od kretynów? Matka z chorym dzieckiem nie ma takiej możliwości. Świat się już kończy. Mi się wydaje że nawet
  • Odpowiedz
@dddobranoc nie rozumiem całego oburzenia wykopków. Co w tym dziwnego, że ktoś może mieć gorszy etap finansowy w życiu? Po za tym chwalił się jakimś wranglerem a nie jakimś Lambo, z tego co czytam to Jeepa również jakiś czas temu sprzedał.

Nie nagrywa bo olał widzów, bo odwaliło od hajsu czy może pomysły na content się skończyły i przez to też oglądalność mocno spadła? A co za tym idzie zarobki i
  • Odpowiedz