Aktywne Wpisy

Iudex +813
I'm out. WrzuciΕem wczoraj zdjΔcie piΔknej kamienicy we #wroclaw, ktΓ³rej mur pobazgrano sprayem i post zostaΕ skasowany przez moderacjΔ. Mam wraΕΌenie, ΕΌe ktoΕ tu nawet nie rozumie wΕasnego regulaminu. NapisaΕem co sΔ
dzΔ o takich ludziach, a post poleciaΕ poniewaΕΌ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. JeΕli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chΔtnie siΔ dowiem. A jeΕli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. JeΕli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chΔtnie siΔ dowiem. A jeΕli
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file3228799643542880693
Pobierz
alverini +229
Ale to fajna zabawa. Dzieciaki Εwietnie siΔ bawily, poprzebierane,dynie zrobione co teΕΌ byΕo super zabawa, zebrane cukierki, pukalismy tylko do drzwi, ktΓ³re ewidentnie teΕΌ siΔ bawiΕy, bo rok do roku jest ich coraz wiΔcej. Dzisiaj na groby wspominaΔ bliskich. Serio jeΕli komuΕ przeszkadza ΕΌe ktoΕ tak rodzinnie spΔdza czas to powinien iΕΔ na terapiΔ.
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi ktΓ³rych nigdy nie znaΕem co zajmowaΕo caΕy dzieΕ.
#halloween
Ja za dzieciaka to tylko na groby ludzi ktΓ³rych nigdy nie znaΕem co zajmowaΕo caΕy dzieΕ.
#halloween
ΕΊrΓ³dΕo: temp_file1570541825330826103
Pobierz

https://x.com/RuchOsmiuGwiazd/status/1850904034149835087?t=k_D9vw9kfjDJ4NmXAFletQ&s=19
#ruskimir #russiahateclub #gownowpis #rosja