Aktywne Wpisy
Fekalny_okuratnik +179
Statlook to chyba najbardziej niewolniczy i januszexowy system kontroli pracowników zdalnych jaki istnieje XD Co o takim czymś myślicie? Da się to w ogóle jakoś obejść?
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
#pracbaza #it #korposwiat #pracait #pracazdalna #homeoffice #januszebiznesu #programista15k
TiniMini_pl +11
Cześć wykopki.
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Jetem Łukasz, mam 35 lat mieszkam z moim 80 letnim chorym ojcem. Utrzymuje się z renty rodzinnej i socjalnej. Całe życie leczę się na depresję a od kilku lat walczę z atakami paniki, stanami lękowymi i tikami nerwowymi. Niedawno zdiagnozowano u mnie ADHD i koszty leków poszybowały mocno w górę. Mój organizm dobrze się czuję dopiero przy dawce 60 mg metylofenidu co daje łącznie 6 opakowań po 10 mg na
Czy iPhone 16 ma sens, czy wydmuszka? Konkretnie zastanawiam się nad wersją Plus. Jeżeli mam płacić za logo i dostać zwykłego Samsunga, tylko w cenie dwóch samsungow, to oczywiście nie interesuje mnie taki biznes
#telefony #smartfony #iphone
@vervs: też się zastanawiam nad iPhone, albo za rok wychodzi Google Pixel 10 z jakimś super procesorem.
Wątek na pepper o zakupie iPhone 16 Pro bez bezpośredniej wysyłki do Polski.
https://www.pepper.pl/promocje/iphone-16-pro-128-gb-inne-wersje-i-pojemnosci-przez-posrednika-z-hiszpanii-901402
@zbieracz_runa_lesnego: no niestety, trzeba włączyć tryb cichy
@vervs od bardzo dawna można z poziomu galerii ustawić sobie z dowolnego zdjęcia tapetę