Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 52
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Wiedząc na co je stać trzeba być bezczelnym żeby kogoś oskarżać o niewłaściwe zabezpieczenie ogrodzenia

@WielkiNos: jakby mój pies odwalił coś takiego, poszedłbym do sąsiada, przeprosił i zapłacił za zniszczone ogrodzenie zamiast obwiniać sąsiada na Facebooku. Trzymajcie się w tych szeregowcach
  • Odpowiedz
  • 27
jakby mój pies odwalił coś takiego, poszedłbym do sąsiada, przeprosił i zapłacił za zniszczone ogrodzenie zamiast obwiniać sąsiada

@o__0 a Agnieszka cały czas uważa, że prawo jest po jej stronie. Do tej pory nie wiedziałam co ma na myśli, ale jak się okazało, że to, że sąsiad nie zabezpieczył dziury w metalowym ogrodzeniu spowodowanej przez jej psy to jest to komiczne.
WielkiNos - >jakby mój pies odwalił coś takiego, poszedłbym do sąsiada, przeprosił i ...

źródło: temp_file6407666212022101179

Pobierz
  • Odpowiedz
@WielkiNos: doczytałem teraz, że chodzi o coś więcej niż zniszczone ogrodzenie. Takiej patoli to się nie spodziewałem i ona jeszcze wyzywa ludzi od debili. Ciekawe czy konto na Facebooku już usunięte
  • Odpowiedz
@WielkiNos: Ja to chyba jestem old fashion MEN bo swego czasu u mnie na wsi jak pies zagryzł kilka kur to żył tyle ile uciekał. Reasumując jakby mi obcy pies wlazł na podwórku to bym go przebił widełkami i hooy z nim a sąsiadom bym przywrócił ustawienia fabryczne.
  • Odpowiedz
Dopiero dzisiaj poczytałem sobie o tej aferze, nic nie zmienia to w moim życiu, ale mam taką dziką satysfakcję, że ludzie jadą z idiotką patusiarą. OP robi dobrą robote
  • Odpowiedz
@suspensor1917: Nie będzie happy endu póki te kundle nie zostaną zutylizowane. Jeśli robią takie rzeczy, to ani nie nadają się do schroniska ani nie mogą mieć też innego właściciela, bo takowy już nic nie zmieni. Z resztą psów w tym kartonie nie odbierają, a nawet jak by odebrali, to te psy się nie zmienią. One już tylko nadają się do pieca.
  • Odpowiedz