Aktywne Wpisy

1-1-1-1 +341
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
EpicSlavsquat +52
źródło: 1000077284
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Przechwytywanie
Pobierz
źródło: 1000077284
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Patologia rynku mieszkaniowego to tylko detal.
@mirko_anonim: drugie zdanie i już nieprawda. Obecnie to właśnie najlepiej zarabiający się najskuteczniej rozmnażają. Co do reszty się ogólnie zgadzam - trend na bezdzietność/późne macierzyństwo to kwestia kulturowa, ale dostępne i tańsze mieszkania na pewno chociaż trochę sytuację by podreperowały.
Faktycznie tam sporo bogaczy
@Onbezwasa: mówimy o Polsce w tej chwili. W Polsce najskuteczniej rozmnażają się ludzie bogatsi.
Mamy rozwiązanie problemu dzietności, eureka! Niech wszyscy będą w TOP 1% zarabiających!
wiec juz masz jedna osobe ( ͡° ͜ʖ ͡°)
tak, mam z kim, jakims turbogolodupcem tez nie jestem (ale daleko mi do bogacza)
@mirko_anonim: To się nazywa moralność sytuacyjna xD
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero
W statystykach trzeba rozdzielać bogatych od średnich, niektóre wrzucane od pewnej kwoty liczą łącznie, przez co nie widać bogatych.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
Zależy jaką chcesz mieć populację - dla kogoś z dodatnim iq metraż mieszkania i przejmowanie się kosztami wychowania czy życia ogólnie będzie miało wpływ na decyzje reprodukcyjne.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Zaakceptował:
@mirko_anonim: Jak ktoś nie chce mieć dzieci z powodu stylu życia, to na 99% nie będzie też chciał mieć domu z działką. Wybierze mieszkanie w dobrej lokalizacji.