Wpis z mikrobloga

@korporacion: nie chcę pisać, że muchy lgną do gówna, ale po części tak jest. Gra jest bardzo popularna, więc wszyscy w nią grają bo jest popularna, i tak się kręci ta spirala spier***nia.
Kiedyś taki MW2 to była świetna gra, pomimo tego ze akcja w multi i tak działa się bardzo szybko, ale tempo tej rozgrywki teraz + to1 co w tych codach dzieje się, jakieś podwójne skakanie, bieganie po
  • Odpowiedz
@bary94pl: MW2 to było arcydzieło i peak CoDa. Nie było po tym lepszego. MW2 miało najlepszą kampanie i MP, nawet cheaterzy nie byli w stanie tego zepsuć. Wtedy można było powiedzieć, że ta gra była dynamiczna bo takia miała być z założenia jako arcade shooter. To były czasy kiedy nie było "Mety" z-------o movementu. Slidowania rzucania się jak p--------a małpa. Rozgrywka była przyjemna. Dzisiejeze CoDy to jakaś parodia. Te patałachy
  • Odpowiedz
@Bzikacz: Dokładnie tak, to był ostatni cod który dawał frajdę. Ale przede wszystkim, i najważniejsze chyba, mapy w tej grze były świetne. Grałem potem jeszcze w CoD MW ten reebot z 2019 i tam mapy to była jakaś parodia, ale faktycznego raka dostałem właśnie w momencie, jak się okazało, że nie wystarczy tylko strzelać z wycelowanej broni, ale trzeba jak jakiś spoceniec napi&&lać palcami lewo prawo, co chwila rzucać się
  • Odpowiedz