Aktywne Wpisy

gonzo91 +81
#gielda
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
OKI oficjalnie ograniczone do GPW. Szykuje się gigapompa.
źródło: temp_file5637701514831927187
Pobierz
Lolenson1888 +20
Uwaga konkurs
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
Kupię dowolny, wybrany prezent na Mikołaja każdej osobie, która poda mi jakąś zaletę Minety Rajovicia (oprócz wysokiego wzrostu)
#mecz
źródło: 416dfff53e18b9d3eec9d369076a71cd31fa9c9e7bcee53db0990c11fb192167
Pobierz

Cześć,
pytanko do ludzi, którzy mają doświadczenie w relacjach międzyludzkich i do psychologów. Koleżanka z pracy, zmasakrowana emocjonalnie po długim związku, bardzo zażyłym, rozstanie 3 miesiące przed ślubem z inicjatywy partnera. Od 2 lat w okresie rekonwalescencji. Widocznie objawy narcyzmu ukrytego - uśmiechnięta, ale widocznie zazdrosna i momentami ze zbyt "niewyparzoną gębą" (agresywna), w dodatku materialistka. Da się z nią tylko rozmawiać na temat jej osoby i zawsze rozmowę trzeba inicjować. Na każde zagadnięcie jest "A ja to i tamto". Nie interesuje się innymi ludźmi, ich samopoczuciem czy co robią albo dobrem grupy zawodowej. Sęk w tym, że stwarza to często niezręczną atmosferę ciszy w pracy, a pracujemy wspólnie nad jednym tematem. Nie wykazuje inicjatywy, nie przedstawia swoich propozycji, a jak gada to na swój temat. Robi jak się karze, a jak nie to nie robi nic, a nawet arogancko zaczyna robić sprawy prywatne. Jak taką osobę poskromić? Ma predyspozycje do wykonywanych obowiązków, ale to wymaga podejścia psychologicznego, którego mi brakuje. Proszę o pomoc ;)
#pracbaza #psychologia #logikarozowychpaskow #redpill
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
@mirko_anonim: jesteś jej przełożonym?
@mirko_anonim: uprzejmie poinformować przełożonego
@Truska1: jeśli ma się słabą osobowość i unika konfrontacji - to tak
Skoro przeszkadza Ci praca w ciszy i bez zagadywania o pierdoły to łatwiej będzie Ci zmienić swoje podejście, niż "naprawić" koleżankę.