Wpis z mikrobloga

Co myślicie o cenie dodatku? Kupicie? #factorio
NdFeB - Co myślicie o cenie dodatku? Kupicie? #factorio

źródło: image

Pobierz

Kupicie dodatek?

• Już kupiłem! 54.0% (61)
  • Kupiię na 100% 23.9% (27)
  • Poczekam aż będzie w promocji XD 8.8% (10)
  • Nie kupię bo słaby 0% (0)
  • Nie kupie bo drogi 6.2% (7)
  • Ściągnąłem z torrenta i gram 7.1% (8)

Oddanych głosów: 113

• 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@NdFeB: Za tyle contentu i te setki/tysiące godzin dodatkowej zabawy? To przecież jak za darmo, takiej kasy nawet nie czuć w portfelu a zabawy starczy na kolejnych kilka lat.
  • Odpowiedz
@Polinik dokładnie, podstawkę kupiłem jeszcze jak była po 70 zł. Dałbym nawet 160 zł, które niedawno było na Steam, bo tyle godzin w to przegrałem i nie żałuję złotówki
  • Odpowiedz
@rybak66zuo:
Też kupowałem za 70 PLN.
Obecnie mam na liczniku 2297 godzin.

Jak dla mnie stosunek ceny do ilości rozrywki nieporównywalny z niczym innym.
U mnie tylko Stellaris zbliża się do tego wyniku (2k godzin), ale tam dużo więcej samograja w tle a i ze wszystkimi DLC dużo więcej kasy poszło.
  • Odpowiedz
  • 1
@Polinik: ja myślałem że Factorio nic nie pobije bo to jedyna gra w którą grałem ponad 500h. Myliłem się bo w Satisfactory mam prawie 800h. Teraz zaczynam grać w Space Age ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@NdFeB myślę że cena jest bardzo uczciwa, biorąc pod uwagę, że gra jest kompletna i wspierana bez żadnych mikrotransakcji i durnych barier paywallowych.

Na te chwile stuknęło mi 1000h więc wyszło mi 16gr za godzinę zabawy (ale kupiłem za 70) i spodziewam się że drugie tyle wbije.
  • Odpowiedz
myślałem że Factorio nic nie pobije bo to jedyna gra w którą grałem ponad 500h. Myliłem się bo w Satisfactory mam prawie 800h

@NdFeB: mam satisfactory, 60h dopiero i wciaga jak diabli

factorio lepsze? co polecasz?
  • Odpowiedz
  • 0
@solutio7: oba dobre i różne co jest bardzo fajne. Ograj Satisfactory do końca i jak już ci się znudzi bo nie będziesz miał co robić po 200h (albo szybciej będziesz miał ogarnięty cały świat i wszystkiego tyle że nie będzie sensu dalej nic budować) to zacznij Factorio Ja ograłem Factorio na maxa, potem satisfactory I teraz zacząłem grać od początku w Factorio z tym dodatkiem
  • Odpowiedz