Aktywne Wpisy

b_oski +72
Nie powinno być opcji zdawania #prawojazdy na automacie. Jak ktoś nie jest w stanie ogarnąć manualnej skrzyni biegów, to nie powinien poruszać się po drogach szybkimi, ciężkimi pojazdami.
#niepopularnaopinia #polskiedrogi #samochody
#niepopularnaopinia #polskiedrogi #samochody
źródło: 170203_Kia_Rio_12
Pobierz
znikam5 +238
Czyżby mamy psiecków i inne kobiety sukcesu miały problem do innej baby, że dużo dzieci urodziła? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
#logikarozowychpaskow #p0lka #heheszki
źródło: Screenshot_20250202_184124_Instagram
Pobierz

Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.
#samochody #samochodoza #polska
źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46
PobierzCzy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
Tak, można to sobie wyłączyć, ale nie każdy ma świadomość (że to rozprasza i można to zrobić) oraz nie potrafi nawet tego zrobić.
@smilealittlebit: XD uwielbiam te p---------e ludzi którzy nie mają pojęcia o projektowaniu infrastruktury drogowej
Jeszcze powinni wam usunąć znaki informacyjne odnośnie fotoradarów i pomiarów prędkości odcinkowej, do tego zbanować wszystkie aplikacje ostrzegające i zrobić fotoradary jak w
@PiersiowkaPelnaZiol: nie no tyle to nie, można jeździć "szypko a bespiecznie" i r----------ć się o losowe beemki czy wpadać w barierki jak pewna wykopowa szypka ale bespieczna miernota xDDDD
Komentarz usunięty przez moderatora
@smilealittlebit: Widzę że cię trochę zapiekło skoro atakujesz mnie aż tak ad persona ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@trx87: zrobiłem ponad 2k km w 2 tygodnie DE PL NL z ziomkiem na
@Wynoszony: w PL byle radny gminy może wprowadzić ograniczenia prędkości z d--y a robisz z niego boga fizyki xD
Problem z-----------y 200 km/h, pijaków, narkomanów i agresorów to nie ten sam problem co przekraczanie prędkości o 10km/h.
Dużo zwykłych ludzi nie respekruje prawa, bo k---a nie da się podróżować
przez to pijany kierowca tylko depcze gaz i nie musi się szarpać z lewarkiem i sprzęgłem, to ułatwia ZABÓJSTWO DROGOWE
@cwlmod: Używanie określenia "talent" w kontekście przemieszczania się z punktu "A" do punktu "B" maszyną do tego przeznaczoną, no ja p------ę XD
Do chodzenia, mieszania łyżeczką herbaty, srania itd. też wymagasz od ludzi talentu, którego jednak ci nie mają?
@Wynoszony: właśnie dlatego fotoradary są montowane w miejscach szczególnie niebezpiecznych takich jak szkoły, czy miejsca w którym zwiększona jest częstotliwość występowania wypadków, a nie na 3 pasmowkach bez chodników po bokach na których z jakiegoś powodu jest 50, prawda?
Prawda?
A i ja nigdy
@Wynoszony: Przez lata "państwo" robiło wszystko co mogło aby utwierdzić nas w przekonaniu że w dupie ma realne zagrożenia a liczą się tylko i wyłącznie dochody z mandatów.
Każdy kto jeździ po polskich drogach wie jakie są realia. To co Ty wypisujesz świadczy o mało wybitnym intelekcie.
Pewnie jesteś typowa miernota drogowa którą prawie rozjechała ludzi na przejściu bo jechała powoli a wtedy wyprzedzanie na pdp jest dozwolone ;)