Wpis z mikrobloga

A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.

Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)

A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.

#samochody #samochodoza #polska
Wynoszony - A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontro...

źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46

Pobierz

Czy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?

• Tak 48.1% (2509)
  • Nie 51.9% (2708)

Oddanych głosów: 5217

• 182
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Wynoszony większym problemem Yanksika jest n-----------e powiadomieniami o bezsensownych zgłoszeniach i rozpraszanie kierowcy.
Tak, można to sobie wyłączyć, ale nie każdy ma świadomość (że to rozprasza i można to zrobić) oraz nie potrafi nawet tego zrobić.
  • Odpowiedz
absurd.

tak samo jak "50" na moście

@smilealittlebit: XD uwielbiam te p---------e ludzi którzy nie mają pojęcia o projektowaniu infrastruktury drogowej

Jeszcze powinni wam usunąć znaki informacyjne odnośnie fotoradarów i pomiarów prędkości odcinkowej, do tego zbanować wszystkie aplikacje ostrzegające i zrobić fotoradary jak w
  • Odpowiedz
wystarczy jechać przepisowo a nie p-------ć że państwo złe ograbia kierowców

@PiersiowkaPelnaZiol: nie no tyle to nie, można jeździć "szypko a bespiecznie" i r----------ć się o losowe beemki czy wpadać w barierki jak pewna wykopowa szypka ale bespieczna miernota xDDDD
  • Odpowiedz
A w tym konkretnym miejscu, p--------y specjalisto od infrastruktury drogowej, nikt 50 nie jeździ. I taki mądry jesteś w internecie, moralizator j----y, a sam cisnąłbyś tam 70, jak typowa p---a z neta :D

@smilealittlebit: Widzę że cię trochę zapiekło skoro atakujesz mnie aż tak ad persona ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@trx87: zrobiłem ponad 2k km w 2 tygodnie DE PL NL z ziomkiem na
  • Odpowiedz
Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile

@Wynoszony: w PL byle radny gminy może wprowadzić ograniczenia prędkości z d--y a robisz z niego boga fizyki xD

Problem z-----------y 200 km/h, pijaków, narkomanów i agresorów to nie ten sam problem co przekraczanie prędkości o 10km/h.
Dużo zwykłych ludzi nie respekruje prawa, bo k---a nie da się podróżować
  • Odpowiedz
@Wynoszony: ZAKAZAĆ AUTOMATYCZNYCH SKRZYŃ BIEGÓW!!
przez to pijany kierowca tylko depcze gaz i nie musi się szarpać z lewarkiem i sprzęgłem, to ułatwia ZABÓJSTWO DROGOWE

• Odpowiedz
@Wynoszony: swoją drogą, mam nadzieję, że nie masz świadomości co do istnienia "ruchomych" tablic rejestracyjnych albo antyradarów, bo chyba byś się osrał na zielono XD
  • Odpowiedz
znacza to tylko tyle że jestem kompletnym beztalenciem

@cwlmod: Używanie określenia "talent" w kontekście przemieszczania się z punktu "A" do punktu "B" maszyną do tego przeznaczoną, no ja p------ę XD
Do chodzenia, mieszania łyżeczką herbaty, srania itd. też wymagasz od ludzi talentu, którego jednak ci nie mają?
  • Odpowiedz
@Wynoszony: yanosika praktycznie nie da sie zlikwidowac, dlatego trzeba n-----c milion fotoradarowych budek gdzie beda randomowo wstawiane prawdziwe radary zeby typ nigdy nie wiedzial kiedy moze zrobic zdjecie, plus na wiekszych drogach odcinkowe kontrole predkosci, na A4 pod wroclawiem jest chyba 10km odcinek gdzie mierza predkosc i to sie sprawdza duzo osob dostaje mandaty
  • Odpowiedz
Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h

@Wynoszony: właśnie dlatego fotoradary są montowane w miejscach szczególnie niebezpiecznych takich jak szkoły, czy miejsca w którym zwiększona jest częstotliwość występowania wypadków, a nie na 3 pasmowkach bez chodników po bokach na których z jakiegoś powodu jest 50, prawda?

Prawda?
  • Odpowiedz
@cwlmod: prawie 500 tysięcy kilometrów dróg w Polsce i oczywiście WSZĘDZIE jest 50km/h w szczerym polu i wszędzie kierowcy są prześladowani beznadziejnym oznakowaniem. Po prostu zachowujesz się jak zwierze w samochodzie i zaakceptuj to. Jak masz jaja do łamania przepisów to jedź bez yanosika wielki rajdowcu, przecież na pewno twoje szybkie czasy reakcji i instynkty nie pozwolą ci dać się złapać na jakiś głupi fotoradar nie?

A i ja nigdy
  • Odpowiedz
Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę,

@Wynoszony: Przez lata "państwo" robiło wszystko co mogło aby utwierdzić nas w przekonaniu że w dupie ma realne zagrożenia a liczą się tylko i wyłącznie dochody z mandatów.
  • Odpowiedz
@ignorancie: Ale to Ty zachowujesz sieknął dzban i prostak skoro odbijasz się od skrajności xD

Każdy kto jeździ po polskich drogach wie jakie są realia. To co Ty wypisujesz świadczy o mało wybitnym intelekcie.

Pewnie jesteś typowa miernota drogowa którą prawie rozjechała ludzi na przejściu bo jechała powoli a wtedy wyprzedzanie na pdp jest dozwolone ;)
  • Odpowiedz