A więc jest sobie prawo i jest aplikacja która ostrzega przed tymi kontrolami, a więc ktoś kto normalnie stwarza zagrożenie na drodze może udawać że jeździ normalnie i przepisowo. Państwo próbuje wyłapać jednostki które stwarzają zagrożenie na drodzę, ale w Polsce jest to be. Fotoradary? ZŁO! Bo tu jest znak 50 km/h ale ja jestem mądrzejszy od urzędasów i wiem że tu bezpiecznie śmigne 90 km/h. Debile.
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później: ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :(( Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.
@Wynoszony: Problem jest taki że system dotkliwie kara ludzi, którzy przypadkowo i często nieumyślnie zrobią głupotę, a jest bezsilny wobec tych którzy zabijają ludzi i mają kase.
@Wynoszony: wszystko byłoby ok gdyby policja nie była takimi samymi patusami i zamiast majtczakow lapia ludzi którzy przekroczą o 20 km bo ustawia się w miejscu gdzie znaki są słabo widoczne, niedawno ustawione żeby zbijać kase
@Grzesiok: yanosik jest tak samo winny tego, że ktoś z--------a 300 samochodem jak b--ń palna, ze ktoś sobie w głowę jebnie bądź kogoś zabiję 😂 Ci ludzie co tak twierdzą są kretynami 😂
@Wynoszony: C-----o postawione pytanie z tezą. Czy pomaga? Tak pomaga. Ale pomaga też NORMALNYM kierowcom, uniknąć policji, która schowała się za krzakiem na pustym odcinku prostej drogi. Kto raz z drogówką miał do czynienia, ten się w cyrku nie śmieje
Oo patrz jak szybko jedzie, mrugnę mu żeby co mandatu nie dostał, bo suszyli za nami. :)
A później:
ŁEEEE Majtczaki i inne zabijają, czemu :((
Problem pewnie leży głębiej, bo prawdziwe patusy mają pełno zakazów i nic sobie z tego nie robią.
#samochody #samochodoza #polska
źródło: Screenshot 2024-10-23 at 10.01.46
PobierzCzy aplikacja typu Yanosik pomaga drogowym piratom kontynuowanie ich groźnej dla życia innych jazdy?
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora
Ja po to by stojące kontrole oznaczać jako nieaktualne. (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Czy pomaga? Tak pomaga.
Ale pomaga też NORMALNYM kierowcom, uniknąć policji, która schowała się za krzakiem na pustym odcinku prostej drogi. Kto raz z drogówką miał do czynienia, ten się w cyrku nie śmieje