Wpis z mikrobloga

@znikam5: według lewactwa trzeba tolerować jak ktoś żyje po swojemu, jego orientację seksualne i wyznanie oraz poglądy, chyba że jest konserwatystą albo katolikiem, ma rodzinę wielodzietną, więc trzeba hejtować jak Basię Sarnecką, albo wsadzić do wiezienia jak Najkę.
  • Odpowiedz
  • 22
@znikam5: polaczki muszą sobie na kimś ulżyć, bo jutro trzeba wracać do pracy do szefa którego nienawidzą - ale boją się zmienić pracę.
W tym tygodniu wylosowała się ona.
  • Odpowiedz
@znikam5: Brawa dla tej pani i jej męża. Dla takich rodzin cieszę się, że idzie 800+. Spełniają obowiązek natury i przekazują geny dalej. A do tych, co siedzą i hejtują, przecież dobrze wam się żyje samemu. Macie czas na hobby, ciszę, spokój, zajmowanie się psieckiem, takie świetne życie bez dzieci, mlekiem i miodem płynące. A jednak znajdujecie czas na hejtowanie wzorowej postawy kobiety? Coś mi się tu nie zgadza. Ciekawe,
  • Odpowiedz
  • 29
@znikam5 ale gdzie problem? Jak dziewczyna chce mieć 15 dzieci, to co mi do tego? Tak samo jak nie mam nic do ludzi bezdzietnych. Fajnie jakby ludzie zajęli się własnymi sprawami.
  • Odpowiedz