Wpis z mikrobloga

Do Mirków z Niemiec a dokładniej z Hamburg
Czy IP 16 Pro Max 512GB Black jest dostępny do ręki w Saturn/MediaMarkt/Apple Store?
Zależy mi na czasie bo lecę w podróż i chciałem wymienić przed wyjazdem i jak na złość nie ma ich w PL ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jedyna szansa to wsiąść w samolot za 200zl i dolecieć do Hamburga w celu zakupienia o ile będą…
#niemcy #emigracja #pdoroze #hamburg #iphone #iphone16 #apple #kiciochpyta
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jedyna szansa to wsiąść w samolot za 200zl i dolecieć do Hamburga w celu zakupienia o ile będą…

@Marcinowy: naprawdę jesteś w stanie dopłacić kilka stów i stracić cały dzień byle tylko mieć NOWY MODEL? xDD

kup na allegro po prostu drożej i tyle
  • Odpowiedz
  • 0
@glos_zenady Pytałem dzisiaj wszędzie - nie ma. W iSpot przyjechała dzisiaj jedna sztuka 512gb ale nie max. Sprzedawcy mówili, że do świąt może być ciężko, na pewno od 3 stycznia będzie wysyp
bilet już kupiony, lecę na dniach ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Marcinowy: no na teraz nie, jeśli nie chciało zamawiać się na premierę to trzeba chwilę posiedzieć w ciągu dnia-dwóch i poszukać. Wspomniany x-kom praktycznie codziennie robi drop nowych sztuk, prawie pełna oferta kolor-pamięć - schodzą w godzinę
  • Odpowiedz
  • 0
@glos_zenady akurat wjechałem na parkingi patrzę powiadomienie z wypoku. Szybko zamówiony. Niby jutro będzie do odebrania w salonie. Jutro też lot do Niemiec…no nic. Będzie wycieczka be zakupu.
Sprawdziłem teraz i nie ma już żadnego na stanie.
  • Odpowiedz