Wpis z mikrobloga

@bezpravkano207: Pomysł fajny, ale szczególnie dolne poziomy nawet nie zaczynają jakiegokolwiek deep dive. Tak jak pisali wyżej, brakuje rzekomych studentów co mieszkali kiedyś u nich, wszystkich rzeczy związanych z bezpośrenią rodziną konona, czasy meliny na szkolnej (okres po śmierci rodziny do przygarnięcia majora). Ale to na taki prawdziwy iceberg by się musieli najlepsi straroszkolni kononolodzy zebrać i obgadać przy kawie i ciastezkach. Chociaż prychnełęm srogo przy pieniążkach z innej puli.
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal Jak mi się będzie chciało to jako staroszkolniak (lol, dziwnie używać tego określenia jaka sama szkolna już defacto nie istnieje) to spróbuję stworzyć swoją wersję iceberga "dla potomnych" udostępnienie go potem tutaj i postaram się w razie czego edytować według sugestii innych starych dobrych nicków. No ale to dopiero jak mnie jakieś chęci na to wezmą bo odkąd szkolna wygląda jak wygląda. Na początek bym dodał w najniższym tierze "bogutek
  • Odpowiedz
@Midnight_Animal A to już zależy z czyjej perspektywy jest to iceberg, bo myślę że już teraz z 50-60% oglądających mlecznego warchlaka miałaby problem z 2 i 3 warstwą, a co dopiero niżej. Ba, mogę się założyć że wielu fanów srawkowego kanału nawet nie wie że był ktoś taki jak major.
  • Odpowiedz
@Hambercios: Kilka razy knur wspominał o tym że kiedyś w tych chlewikach na szkolnej mieli pomieszkiwać jacyś studenci, ogólnie bardzo słabo znana sprawa, mało konkretów, ale przewijało się kilka razy, więc coś w tym musi być. Napewno działo się to jeszcze za czasów gdy bronek żył, nawet ciężko mi powiedzieć gdzie zacząć o tym informacji szukać. Najbardziej prawdopodobnym tropem by była jakaś kononoskopia, ale wiele z nich zostało usuniętych, swego
  • Odpowiedz