Aktywne Wpisy

denazyfikacja +510
#z-------------j #l-------------j
źródło: image_picker_BE669346-2A9D-408E-95DF-5F925A3384CF-77716-000009F589942C5B
Pobierz
jmuhha +11
Jak jeszcze raz uslyszę, że programiści tak narzekają na swoje zarobki (╯°□°)╯︵ ┻━┻
źródło: 1000020926
Pobierz

Pamiętasz wpisy?
https://mirko.pro/mirko-anonim/clxvfszt701gjkqv0mlzlxpo8
https://mirko.pro/mirko-anonim/cly3ign4c003eh4p9l7vuf20t
Jestem ich autorem. Zgadnijcie, co... Zerwałem. Czuję mega ulgę i spokój. Czuję, że nowe furtki zostały w tym momencie dla mnie otwarte i nie jestem w końcu ograniczany/sprawdzany/bombowany nazbyt dużą czułością/nie czuje cudzej huśtawki humorów/nie jestem o pewne rzeczy obwiniany, itd. Można by dalej wymieniać... Ale powiem Wam szczerze, że niczego nie brakowało tej kobiecie, ale niestety przez: chorobliwą zazdrość, manię kontroli, pewne zachowania na granicy borderline (moja była prawdopodobnie miała borderline) oraz zbyt wielką chęć ingerencji w moje życie i jego kontroli (momentami miałem przesyt i potrzebowałem pobyć samemu, odetchnąć lub wyjść do ludzi czy znajomych), najzwyczajniej w świecie zrezygnowałem. Powiem więcej, zbyt długo nie płakałem, bo rozstałem się niecałe kilka dni temu, a czuję mentalny spokój i jestem w najlepszej psychicznej formie OD ROKU. Ciekawe właśnie jest to, że powoli mam/miewam/miałem myśli, że zrobiłem źle zrywając, że również bardzo mocno ją kochałem, ale wtedy przypomina mi się lub też wyobrażam sobie, że trzymany byłem jakby na "kagańcu", krótko, pod pantoflem. Wolność jest dla mnie najważniejsza i tego życzę osobom, które są w podobnej sytuacji i boją się zawalczyć o swoje dobro. Wasze dobro jest najważniejsze, bo jesteście jedyną osobą na świecie, z którą będziecie do samego końca. Będziecie do końca z samym sobą. Zawsze i niezależnie czy dobrze Wam się toczy życie, czy też źle. Podejmujcie mądre decyzje i walczcie o siebie, dopóki nie będzie za późno. Dla mnie na szczęście nie było za późno i za to Wam dziękuję, Drodzy Mircy...
Moje dobro jest najważniejsze i jestem dumny z faktu, że potrafiłem postawić swoje dobro ponad cudze, chociaż raz w życiu.
Pozdro, jeszcze raz Wielkie dzięki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#rozowepaski #zwiazki #zazdrosc #logikarozowychpaskow #pytanie
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi