Aktywne Wpisy

bartlomiej_rakowski +836
Ja już gotowy, pół godziny mi zajęło zapakowanie butelek, tj. odkręcenie każdej, nadmuchanie, zakręcenie i ułożenie do wora (bo po pół roku co poniektóre się mocno zassały). Aż musiałem wziewy wziąć bo mnie płuca i krtań spuchła od dęcia w butle xD Wyszły 3x pełne worki 150L. Już wiem, że nie dostanę za to 150 zł, a z 15 zł bo bym ich z torbami puścił xD dzięki @ChlopoRobotnik2137 za weryfikację.
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
Bobokkk +11
źródło: temp_file4531419038790016610
Pobierz

@cavou: A zwłaszcza zimą przy gołoledzi.
@sberatel @cavou Po czterech latach ostrego upalania miałem przegub do wymiany i kosztowało to tylko 600zł, poza tym zero awarii, więc nie wiem o jakich mechanikach mówisz xD.
@homerox2000: Gołoledź nie jest dla ciebie problemem? Wszyscy się ślizgają, bo wynika to z podstawowych praw fizyki, a ty jeden jesteś tak dobrym kierowcą, że jedziesz i to na gównianych oponach? Szacun.
@homerox2000: Gdzie coś takiego napisałem? Sam jeżdżę RWD, tylko z rozłożeniem masy 50:50, m-kowym zawieszeniem i na oponach premium. Podczas gołoledzi jadę jak inni, ale do domu dojeżdżam spocony od "wrażeń". Domyślam się, że w prymitywnym amerykańcu będzie jeszcze weselej.
@b_oski: xd