Aktywne Wpisy

petugh +1256
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
Huptys +41
#kiszak Ech. I zaczęło się szukanie brudów w profilach gierkowych. To jest bardzo ciekawe, bo podobno to my, wykopki, szukamy brudów na tych biednych ludologów w profilach na steam/psn
źródło: obraz_2025-09-27_222431737
Pobierz

#nieruchomosci
źródło: 1000010081
Pobierzźródło: temp_file1449200396582334756
PobierzA ceny ani drgną xD
otodom też słabe, ja np na lokalnych portalach patrzę, bo tam jest ofert 3x tyle co na otodom ( ͡° ͜ʖ ͡°)
misiaczki, czy wy sie urodziliscie wczoraj? duplikaty ofert (sprzedazy mieszkan, wynajmu, pracy itd.) zawsze byly duplikowane pomiedzy serwisami, nie ma dowodow (i pewnie tez nie ma jak je stworzyc, bo dane pewnie nie sa nigdzie przechowywane) ze akurat teraz zamiast 1-2 duplikatów nagle każda oferta
źródło: image
Pobierz