Aktywne Wpisy
kaszaamanna +834
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +61
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

Przejście z iPhone 12. Mój pierwszy iPhone w życiu. Pierwsze wrażenie było to ze appki niektóre są inne niż na andku i ogólnie jest mało aplikaji. Fajny stabilny sytem ale są pewne ograniczenia. Tutaj tez jest mały ekran 6 cali dla mnie za mało. Polubiłem trochę iOS szkoda się rozstawać ale pewnie jeszcze przy następnym telefonie do niego wrócę.
Nie wiem jaka kamer będzie mial ten pixel mam nadzieje ze ok. Ip robią dobre zdjęcia mimo ze 12px. Te chińczyki maja w specyfikacji 50px, 120px, wszystko cyferki a potem się okazuje ze to tylko liczby.
android czy iOS
Generalnie ten pixel ma jeden z najlepszych aparatow, wiec o jakosc zdjec nie masz sie co martwic, beda topowe.
Jedynie gdzie iphone jest lepszy to jakosc video (mowie o flagowcach, nie o twoim starym).
@nomariko Tego iPhone’a też grałem na raty z pleja czyli teraz będę miał problem ze sprzedaniem go?
@PanNieznanypl:
do roku czasu planuje kupno nowego telefonu.
Zapewne piszesz o Pixel 10 z tym nowym prockiem?
Który będzie