Aktywne Wpisy
Dd9900 +118
źródło: Screenshot_20260107_135702
Pobierz
MonazoPL +85
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Przy okazji: jeśli potrzebujesz konta bankowego lub kiedykolwiek będziesz potrzebować, to pamiętaj, by zacząć od MONAZO.pl, gdzie znajdziesz aktualne Promocje bankowe – czyli
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz

źródło: image
PobierzTo jest trudne dla bab ale da się,trza mieć open mind i rozwijać się duchowo jak ja.
źródło: temp_file3500850051791740390
Pobierz@PanHeniek45: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok:
Co to znaczy "mieć jaje"? Jebnąć jej? Huknąć na nią? Wyjść i trzasnąć drzwiami? xd Zwykły brak zgody kończy się zrzędzeniem i marudzeniem, które jest równie męczące co włażenie na głowę. Do wyboru jest albo rozstanie albo akceptacja bo zapomnij o tym że przestanie próbować wejść ci na głowę. Będąc średniakiem nie masz ŻADNYCH
@wymiar-sprawiedliwosci: Mam wrażenie, że podstawówkę skończyłeś z ocenami miernymi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: szkola_podstawowa
Pobierz@wymiar-sprawiedliwosci: Brawo, Jasiu.
źródło: interpunkcja_spacja
Pobierz@RafB: Ja to nawet nie wiem, o czym piszesz, chyba jestem słaba w byciu kobietą xD A tak serio, to nikt nikomu nie każe z nikim być, tacy jak Ty męczą się na własne życzenie.