@Edyward: to jest prawda, nwm już ile razy zaczynałam robić jakieś podchody do pretensji kiedy przypominałam sobie te wszystkie memy, zaczynałam analizować sytuację i zdałam sobie sprawę że po prostu on odpoczywa i zajmuje swój umysł nie mną. To jest trudne dla bab ale da się,trza mieć open mind i rozwijać się duchowo jak ja.
@Jomasoo: gra, komponuje, ma prace twórcza, takich charakter osobowości. Do tego pracuje bardzo ciężko, nieraz po 12-14 godzin dziennie, wyjazdy na pare dni. Już się przyzwyczaiłem i jakoś się uzupełniamy :)
@Edyward Boże a więc to jest udokumentowane naukowo. Od dwóch dni o 21:30 włączam sobie jeden odcinek serialu. Wczoraj wracając z pracy dostałem takie wiadomości.
Co to znaczy "mieć jaje"? Jebnąć jej? Huknąć na nią? Wyjść i trzasnąć drzwiami? xd Zwykły brak zgody kończy się zrzędzeniem i marudzeniem, które jest równie męczące co włażenie na głowę. Do wyboru jest albo rozstanie albo akceptacja bo zapomnij o tym że przestanie próbować wejść ci na głowę. Będąc średniakiem nie masz ŻADNYCH
i puszczać rolki, albo oglądać serial o czarnej królowej Wiktorii
@RafB: Ja to nawet nie wiem, o czym piszesz, chyba jestem słaba w byciu kobietą xD A tak serio, to nikt nikomu nie każe z nikim być, tacy jak Ty męczą się na własne życzenie.
Ja p------ę, sama prawda. Pracuję w kopalni w systemie zmianowym, w tym tygodniu sześć nocek (ostatnia z soboty na niedzielę), a moja królewna już zapowiedziała, że w niedzielę mam pobudkę o 12 w południe bo trzeba chatę sprzątać...
@rutkins: jeśli dziewczyna wysyła ci takie wiadomości to uciekaj prędko, nawet nie potrafi sensownie i gramatycznie ułożyć zdania i po prostu brzmi na patuskę. Wybacz, ale tak to wygląda. Nie potrzebuje już wiedzieć czym się zajmuje i jakie ma wartości, bo tu od razu widać zero szacunku do ciebie.
źródło: image
PobierzTo jest trudne dla bab ale da się,trza mieć open mind i rozwijać się duchowo jak ja.
źródło: temp_file3500850051791740390
Pobierz@PanHeniek45: ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
@lubisz_sok_to_sok_maj_kok:
Co to znaczy "mieć jaje"? Jebnąć jej? Huknąć na nią? Wyjść i trzasnąć drzwiami? xd Zwykły brak zgody kończy się zrzędzeniem i marudzeniem, które jest równie męczące co włażenie na głowę. Do wyboru jest albo rozstanie albo akceptacja bo zapomnij o tym że przestanie próbować wejść ci na głowę. Będąc średniakiem nie masz ŻADNYCH
@wymiar-sprawiedliwosci: Mam wrażenie, że podstawówkę skończyłeś z ocenami miernymi. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: szkola_podstawowa
Pobierz@wymiar-sprawiedliwosci: Brawo, Jasiu.
źródło: interpunkcja_spacja
Pobierz@RafB: Ja to nawet nie wiem, o czym piszesz, chyba jestem słaba w byciu kobietą xD A tak serio, to nikt nikomu nie każe z nikim być, tacy jak Ty męczą się na własne życzenie.