Aktywne Wpisy

panDario +3
#ufo #uap #kosmici #ufonaniepowaznie
wykluli się z jajek!!! xD polecam ten profil ostra jazda tam jest xD
wykluli się z jajek!!! xD polecam ten profil ostra jazda tam jest xD

ziomus13 +1
#kryptowaluty
Wykopki planuje stworzyć wykopową kryptowalute. Jak ją nazwać. Dawajcie propozycje i plusujcie. Wygra ta opcja z największą liczbą plusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wykopki planuje stworzyć wykopową kryptowalute. Jak ją nazwać. Dawajcie propozycje i plusujcie. Wygra ta opcja z największą liczbą plusów ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Kierowcy taxi, kierowcy ciężarówek, pracownicy infolinii sieci komórkowych, pracownicy infolinii banków, usług internetowych, kelnerzy, menadżerowie hoteli, recepcjoniści, pracownicy stacji paliw, kucharze, ochroniarze, magazynierzy, logistycy, kierowcy restauracji, dziennikarze, warsztaty samochodowe, hostessy, piloci, stewardessy, kolejarze, konduktorzy, kierowcy autobusów, pracownicy elektrowni i można tak wymieniać i wymieniać.
Dlaczego więc pracownicy sklepów to święte krowy?
#pytanie #kiciochpyta #gownowpis #niedzielahandlowa
@sameowoce: ale to nie ty decydujesz co jest normalne. Jezeli wiekszosc czegos chce i z tego korzysta to to jest norma, a nie to co jakas mirabela sobie wymarzyla
@bartd: A ty co robisz w niedziele? Bo też chciałbym ci współczuć.
A działa? Nie. Nadal występuje ponad nadmiarowy czas pracy, a nawet gorzej. Czyli praca po 12-14h dziennie. System zmianowy? A po co to komu. PiP nie widzi problemu,
Poza tym zakaz handlu utrudnił życie masie studentów dziennych, którzy łatwiej mogli dorobić.
@KoltajlPszeniczny: Wyobraź sobie że ja też spędzam dzień w dzień po 12 godzin w pracy. Do tego dojazd autobusem ale to akurat na plus to można się wyspać.
@sameowoce: dlaczego więc ludzie pracują w piątki? Przecież to dzień święty dla muzułmanów. No i jeszcze jest sobota u Żydów... Jak już zmuszać ludźi do wolnego s dni święte to bierzmy pod uwagę wszystkie religie - bo dlaczego jako swiecki kraj mamy traktować jedna religie inaczej niż inne?
Duda ma prawo veto i nie rozwiąże się tego problemu póki ma jeszcze jakąś władzę. Natomiast nie wiem o co Ci chodzi, bo system zmianowy
@JavierDaY: Bardzo debilny wpis. Wiesz ile jest małych miast w Polsce? A wiesz, że tam kiepsko z pracą i jedyną może być praca na sklepie a jak odmówisz niedzieli to wypad? Mentalność niewolnika.
@bartd: Ale c--j cię to boli, niech każdy spędza ten czas tak jak chce XD
a ja współczuje ludziom, ktorzy oceniaja co inni ludzie chcą robić ze swoim wolnym czasem w niedziele
@KokiX: może od razu 300%? A dlaczego tylko kasjer ma dostawać więcej za niedzielę, a taksówkarz nie?
@sameowoce: że k---a co ty komuchu? Kazik to miał rację śpiewając, że pomieszanie mentalności katolika z komunistą i wyszło najgorsze możliwe polskie g---o. O-------l się od tego co ludzie chcą robić i kiedy w tym gdzie i kiedy chcą pracować i z jakich usług korzystać. Komuchu.
ja osobiście dopóki nie zaczęły się te cyrki z zakazami handlu to wszelkie duże zakupy spożywcze i jakieś wyjazdy po ubrania czy meble ogarniałem właśnie w niedziele, po 1 nie było wtedy korków na mieście, po 2 w samych sklepach też tłumy były w niedziele dużo mniejsze niż w sobote (przynajmniej do południa), wszystko można było sobie spokojnie pozałatwiać