Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 110
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Minieri: rewelacyjnie się to czyta. Twoje wpisy zawsze kojarzą mi się z #pasta o stacji benzynowej. Mógłbys wydać jakiś zbiór opowiadań, taki do wzięcia od czasu do czasu do ręki i poczytania 15 minut przed snem. To byłoby super.
  • Odpowiedz
@Minieri: Przeczytałem z dużym zaciekawieniem. Fajnie ci to wychodzi. Pomyśl nad książką np ebook za rozsądną cenę powiedzmy 10 - 20 zl. Sam wykop może zagwarantować sprzedaż na niezłym poziomie.
  • Odpowiedz
  • 4
@Minieri właśnie powiedz mi jeżeli można jak dajesz sobie radę albo co odpowiadasz jakimś randomowym ludziom szukającym rozmówcy. Sam często się znajduję w podobnych sytuacjach wychodząc z psem i jestem ciekawy czy tylko ja sobie nie umiem poradzić ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 21
@sg553 Często mam niestety tak że klient nie wyczuwa że nie interesuje mnie dany temat i wtedy szukam czegokolwiek do zrobienia, za kasą mam akurat półki z fajkami i zdarza się że jak klient się zapędzi to np. zaczynam dokładać fajki na półkę i wtedy dają spokój. Najczęściej jednak staram się udawać że cokolwiek mnie obchodzi to co mówi.
  • Odpowiedz
@Minieri lubie czytac Twoje wpisy. Jak mialem 16 lat pracowalem na stacji paliw przez miesiac, zatrudnilem sie bo ktos byl na urlopie, nie dla pieniedzy, z ciekawosci - jedna z kilku zajawek jakie mialem jako nastolatek. Spotkalem w tedy przeroznych ludzi (klientow) od A do Z. To bylo ciekawe doswiadczenie. No i moj pierwszy zaplacony podatek za wyplate.
  • Odpowiedz