@iza-p: Dobra, tego się nie spodziewałam. Maja taka cicha, niepozorna, a tutaj proszę bardzo. Miała słabość do Piłkarzyka od początku, ale myślałam, że jej przeszło jak pojawił się temat Wojciula (ʘ‿ʘ)
W sumie jeśli będzie zamiana pary u nich to zgadzałoby się z niektórymi plotkami tu latającymi.
Barman to cichy bohater tego sezonu, bez niego nie byłoby więcej niż połowy akcji!
@Kamade93 @Hogataa26 komentarz był napisany przed odcinkiem i dałam złapać się na niefortunny zrzut, fakt. Po odcinku wiem, że to były tylko żarty między nimi.
Jednak dalej podtrzymuję, że barman to cichy bohater tego sezonu. Nie chodziło mi tam o tylko tą konkretną sytuację, a o cały sezon w tym stwierdzeniu :)
źródło: 1000010532
PobierzW sumie jeśli będzie zamiana pary u nich to zgadzałoby się z niektórymi plotkami tu latającymi.
Barman to cichy bohater tego sezonu, bez niego nie byłoby więcej niż połowy akcji!
Jednak dalej podtrzymuję, że barman to cichy bohater tego sezonu. Nie chodziło mi tam o tylko tą konkretną sytuację, a o cały sezon w tym stwierdzeniu :)