Aktywne Wpisy

Soongoku +106
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Apaturia +177
Śniące pajączki. Przeprowadzane w ostatnich latach obserwacje i badania wykazują, że pająki z rodziny skakunowatych mogą doświadczać aktywnej fazy snu przypominającej w pewnym stopniu naszą fazę REM i śnić.
Zaobserwowano, że skakuny z gatunku Evarcha arcuata podczas snu poruszają się od czasu do czasu, a nawet podkurczają przez sen odnóża - co przypomina trochę niekontrolowane, mimowolne ruchy pojawiające się w fazie najgłębszego snu, w którym doświadcza się marzeń sennych.
W przypadku małych
Zaobserwowano, że skakuny z gatunku Evarcha arcuata podczas snu poruszają się od czasu do czasu, a nawet podkurczają przez sen odnóża - co przypomina trochę niekontrolowane, mimowolne ruchy pojawiające się w fazie najgłębszego snu, w którym doświadcza się marzeń sennych.
W przypadku małych
źródło: Sleeping_Spider
Pobierz

Dawno tak nie dostałem obuchem jak niedawno jak założyłem tindera.
Zawsze miałem atencje u różowych, same podbijał pod klubem, dawały się bajerować, mówiły mi że jestem przystojny, faceci zresztą też "no homo", ale jak założyłem tindera to jebłem w ściane.
Koło 20 lajków i 12 par w jeden dzień, i to takie 3/10, nawet mi nie odpisują XDD
Opisu nie chcę mi się wymyślać, bo nienawidzę cudować żeby się pokazać. Wolę za to żeby to wszystko wyszło w rozmowie i w interakcji.
No ogólnie dramat. Najlepszym pomysłem chyba będzie zostawienie tej apki w tle i działanie w irl.
#tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: to wszystkie odpady dajesz w prawo?
Ale to trzeba być niepełnosprawnym umysłowo, żeby znając proporcję płci na aplikacjach randkowych i wiedząc o tym, że faceci spermią do każdej mieć konto na tinderze. XD
Nawet mi was nie żal normickie przegrywy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: coś jest z wami ewidentnie nie tak. Miałem Tindera niecały kwartał i naklikałem wtedy 3k par. W prawo dawałem tylko te naprawdę ładne. Omijałem starsze od siebie, za grube, za chude, popieprzeone, a nawet zbyt przeciętne.
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-16 005127
Pobierz