Aktywne Wpisy
n-ke +226
Rankingorze, Legia miała 34 kolejki, żeby udowodnić, że zasługują na puchary. Nie odbierajmy kibicom i piłkarzom GKS prawa do fajnych wspomnień z europy. Zasłuzyli.
#mecz
#mecz

marek2092 +72
A więc szukałem samochodu aż w końcu się coś trafiło,Mazda 3 2008 rok, blacharsko bdb na progach, parę małych wgniotek ledwo widocznych i rysek ale to szczegół, nie ma co wymagać cudow po leciwym samochodzie,LPG zalozone silnik 1.6 chodzi fajnie narazie jestem zadowolony. Wiadome to nie jest jakiś tam extra samochód ale dla mnie wystarczy, oby się darzylo
#motoryzacja #samochody
#motoryzacja #samochody
źródło: temp_file3474078724422662590
Pobierz

Dawno tak nie dostałem obuchem jak niedawno jak założyłem tindera.
Zawsze miałem atencje u różowych, same podbijał pod klubem, dawały się bajerować, mówiły mi że jestem przystojny, faceci zresztą też "no homo", ale jak założyłem tindera to jebłem w ściane.
Koło 20 lajków i 12 par w jeden dzień, i to takie 3/10, nawet mi nie odpisują XDD
Opisu nie chcę mi się wymyślać, bo nienawidzę cudować żeby się pokazać. Wolę za to żeby to wszystko wyszło w rozmowie i w interakcji.
No ogólnie dramat. Najlepszym pomysłem chyba będzie zostawienie tej apki w tle i działanie w irl.
#tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: razzor91
@mirko_anonim: to wszystkie odpady dajesz w prawo?
Ale to trzeba być niepełnosprawnym umysłowo, żeby znając proporcję płci na aplikacjach randkowych i wiedząc o tym, że faceci spermią do każdej mieć konto na tinderze. XD
Nawet mi was nie żal normickie przegrywy.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: digitallord
@mirko_anonim: coś jest z wami ewidentnie nie tak. Miałem Tindera niecały kwartał i naklikałem wtedy 3k par. W prawo dawałem tylko te naprawdę ładne. Omijałem starsze od siebie, za grube, za chude, popieprzeone, a nawet zbyt przeciętne.
źródło: Zrzut ekranu 2024-10-16 005127
Pobierz