Wpis z mikrobloga

@LatajacyJeczmien: My nie gaje ogółem ale i nie homofoby jakie.. Większość tak gada, ale faktycznie to by niepogardzili jakimś słodkim femboykiem. W końcu to zbiór damskich cech fizycznych oraz męskich psychicznych. W przyszłości zapewne z powodu skrajnej hipergamii i degeneracji społecznej to zjawisko mocno przybierze na sile.
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien:
Zawsze jak taki matoł podniesie temat "leczenia" homoseksualizmu i terapii konwersyjnej mówię im że powinni w końcu to wprowadzić bo co najmniej połowa facetów przeszła by na homoseksualizm bo ile można się z tymi durnymi babami użerać.
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: zawsze mnie śmieszy gdy ktoś ze środowisk lewicowych albo jakiś aktywista mówi że homofoby to kryptogeje, bo nagle się okazuje że jednak nazwanie kogoś osobą homoseksualną staje się inwektywą i sami "obrońcy" nadają mu negatywny wydźwięk, tak jakby podświadomie uważali te osoby za gorsze co w sumie czyni z nich kryptohomofobów ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@LatajacyJeczmien: Tak samo z kościołem katolickim - czy to przypadek, że liczba nowych księży spada wraz z rosnącą akceptacją społeczną homoseksualizmu? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz